Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Τηλεσκόπιο αντι-ύλης παρατηρεί «αόρατες» οντότητες που ζουν στα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας [Βίντεο]




Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν οντότητες που ζουν στην γήινη ατμόσφαιρα. Πρόκειται όμως όντως για κάποια πλάσματα ή για άλλα φυσικά φαινόμενα;





Η Thunder Energies Corporation παρουσίασε αποδείξεις για την ύπαρξη των γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικών ακτίνων αντιύλης τα οποία και ανιχνεύθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική ανακάλυψη. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτές οι οντότητες, αλλά ότι είναι εντελώς αόρατες στα μάτια μας, τα κιάλια μας, ή τα παραδοσιακά τηλεσκόπια τύπου Galileo, ωστόσο αυτά τα αντικείμενα είναι πλήρως ορατά σε φωτογραφικές μηχανές που συνδέονται με το τηλεσκόπιο Santilli», δήλωσε ο Δρ Ruggero Santilli, Διευθύνων Σύμβουλος της Thunder Energies Corp.


Νέο τηλεσκόπιο Ανιχνεύει νοήμονες οντότητες που ζουν στη γη

Των UFO; Ή μεταξύ διαστάσεων οντότητες; Είναι «αόρατα επίγεια οντότητες" όλα γύρω μας; Thunder Energies Corporation Φυσικός Δρ Ruggero Santilli λέει ναι, και έχει φωτογραφίες για να τις υποστηρίξει.
(Αόρατη στο γυμνό μάτι): Είστε έτοιμοι να δείτε την απόδειξη ότι «αόρατα Alien οντότητες είναι εδώ, στη Γη."

Οι ερευνητές που αναζητούν αποδείξεις αντι-ύλης στο σύμπαν πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν έρθει σε μια προηγουμένως άγνωστη «αόρατη μορφή ζωής στον πλανήτη Γη.

Η ομάδα των ερευνητών που ανακάλυψαν οι μυστηριώδεις οντότητες που λειτουργούν στο Thunder Energies Corporation, μια οπτική, πυρηνική φυσική και ενεργειακή εταιρεία. Σύμφωνα με αυτούς, αυτά τα μυστηριώδη πρόσωπα κατοικούν στην ατμόσφαιρα της Γης.

Η εταιρεία διοικείται από αμφιλεγόμενη Χάρβαρντ-μορφωμένος πυρηνικός φυσικός Δρ Ruggero Santilli. Ο Δρ Santilli θεωρείται από πολλούς ως εμπειρογνώμονας στα μαθηματικά και τη φυσική και έχει ήδη προταθεί για βραβεία Νόμπελ Χημείας και Physics.Read Full Story:
http: //www.cosmostv.org/2016/02/video ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου