Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Να τους χαίρεστε, κύριοι του Υπουργείου Παιδείας....Στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού κακοποιεί βάναυσα εργαζόμενους.






Απίστευτα πράγματα...
Άνθρωποι που δηλώνουν "αριστεροί" και διατηρούν κρίσιμα πόστα σε κρατικούς θεσμούς, κακοποιούν βάναυσα εργαζόμενους. 




Στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού που το τελευταίο διάστημα έχει επιβάλλει ένα καθεστώς τρόμου στο φορέα που διοικεί, αποκαλεί "βόθρο" υφιστάμενό της και μάλιστα γυναίκα, την οποία και απειλεί ευθέως με αποπομπή από την εργασία της!


Το κακό δεν είναι μόνο ότι αυτή ήταν η πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες που εργαζόμενοι υφίστανται κακοποίηση από την εν λόγω "κυρία". Το κακό είναι ότι κάποιοι, στο όνομα του κομματικού πατριωτισμού την στηρίζουν και μάλιστα με άθλιο τρόπο. Πριν από μερικές ημέρες η καθοδηγούμενη ΓΓ Ισότητας έβγαλε κείμενο υποστήριξής της. Προφανώς για να υπερασπιστεί η Γραμματεία Ισότητας μια γυναίκα εργαζόμενη που βάλλεται (σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στους οποίους έχει επιτεθεί η συγκεκριμένη είναι γυναίκες), πρέπει να έχει κομματική ταυτότητα...


Παραθέτω απόσπασμα της καταγγελίας, σβήνοντας ονόματα και στοιχεία, τα οποία θα αποκαλυφθούν στους αρμόδιους. Και αυτή τη φορά ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους, γιατί η ξεφτίλα δεν έχει όριο...


"Ελάτε εδώ κυρία ......, ελάτε στο γραφείο μου, φοβάστε; Καλά κάνετε και φοβάστε.
Πηγαίνοντας προς το γραφείο μου με ακολουθεί η ................ λέγοντάς μου «φέρτε ένα χαρτί τώρα, να σας υπογράψω υπηρεσιακή άδεια, να φύγετε, να απαλλαγούμε από εσάς».
Συνέχισε να με ακολουθεί απειλητικά και προκειμένου να την αποφύγω πήγα στην τουαλέτα. Τότε άρχισε να μου φωνάζει «Εκεί ανήκετε στην τουαλέτα, στον βόθρο».


Κατέγραψα το περιστατικό γιατί θίγει άμεσα την προσωπική, ηθική κι επαγγελματική μου τιμή".


Να τους χαίρεστε, κύριοι του Υπουργεί
ου Παιδείας....


ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου