Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

«Περάστε κόσμε. Ανοίξαμε και ξεπουλάμε». Μέχρι και στην μακρινή Αρμενία έφτασε η χάρη του ΤΑΙΠΕΔ





Συνεχίζεται το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου!! Όπου υπάρχει διαθέσιμο ακίνητο, πέφτει τσεκούρι και πωλείται άρον άρον!!



Σειρά πήρε η Αρμενία ( ναι ακόμη και εκεί έχει το ελληνικό δημόσιο περιουσία!) και το ΤΑΙΠΕΔ που τόσο αγαπάει τα περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας, αποφάσισε να πουλήσει ένα μεγάλο ακίνητοι έναντι του ποσού των 3,95 εκατ. δολαρίων.



Πρόκειται για ακίνητο που είχε το ελληνικό Δημόσιο στη χώρα, με αγοραστή την κα. Lilit Hakobyan. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΤΧΣ αναφέρει ότι «στη συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποδέχθηκε την βελτιωμένη προσφορά που υποβλήθηκε για το Περιουσιακό Στοιχείο στην Αρμενία (ακίνητο στην οδό Moskovyan 22). Προτιμητέος Επενδυτής ανακηρύχθηκε η συμμετέχουσα κα. Lilit Hakobyan με Οικονομικό Αντάλλαγμα ύψους $3.950.000,00, έναντι ανεξάρτητης αποτίμησης ίσης με $3.940.000,00.



Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ διεξήγαγε τη Διαγωνιστική Διαδικασία για την πώληση του Περιουσιακού Στοιχείου με βάση την Επιστολή Διαδικασίας της 22ας Απριλίου 2016».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου