Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!! Tρύπα μισού δις ευρώ στα έσοδα του Ιουλίου! Οι ηρωικοί Ελληνες φορολογούμενοι σταμάτησαν να πληρώνουν το άθλιο φορομπηχτικό κράτος






Επιτέλους!

Οι ηρωικοί Ελληνες φορολογούμενοι σταμάτησαν να πληρώνουν το άθλιο φορομπηχτικό κράτος καθώς αντελήφθησαν ότι αυτός είναι ομοναδικός τρόπος παλλαικής αντίστασης στο μαρτύριο που μας έχει υποβάλλει.

Ετσι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής «τρύπα» μισού δισεκ. ευρώ στα καθαρά έσοδα καταγράφηκε τον Ιούλιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, τα καθαρά έσοδα τον Ιούλιο ανήλθαν στα 4,8 δισεκ. ευρώ, αντί 5,3 δισεκ. ευρώ που ήταν ο στόχος, παρουσιάζοντας απόκλιση της τάξης του 9,5%. 


Να σημειωθεί ότι ο Ιούλιος ήταν κρίσιμος μήνας, καθώς οι φορολογούμενοι έπρεπε να καταβάλουν 1,2 δισεκ. ευρώ που αφορά στην πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, ενώ ο Ιούλιος ήταν ο πρώτος μήνας που κατεβλήθη ο ΦΠΑ με το νέο υψηλό συντελεστή, που έχει από τον Ιούνιο αυξηθεί στο 24% από 23%.


Αν και ακόμη δεν είναι γνωστό από ποιους κωδικούς προέκυψε η τρύπα των 500 εκατ. ευρώ, είναι σαφές ότι η εξέλιξη αυτή προξενεί προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο για τις αντοχές των φορολογουμένων. 


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε σχέση με τον περυσινό Ιούλιο τα καθαρά έσοδα είναι μειωμένα κατά 3,5%.
Υπενθυμίζεται ότι από εδώ και στο εξής οι φορολογούμενοι θα κληθούν να καταβάλουνμεγάλο μέρος φορολογικών υποχρεώσεων.


Κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο φορολογικό μακελειό χουβαρντάδες διοικητές δημοσίων οργανισμών (γύρευε με τι είδους οδηγίες και για ποιους ειδικούς λόγους) σπαταλάνε εκατομμύρια ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου