Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Για να μαθαίνουν οι νέοι πώς φτάσαμε μέχρι εδώ



Για να μαθαίνουν οι νέοι πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Έτος 1995. Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν αναχωρήσει για τις τελευταίες διακοπές του στην Ελούντα, κάνει δεξίωση με δημοσιογράφους στη βίλα στην Εκάλη με τη Μιμή. Εκεί καταγγέλλει τους επιχειρηματίες των ΜΜΕ που δημιουργούν "κέντρα εξουσίας" και κατηγορούν τη Μιμή επειδή είναι μια "δυνατή προσωπικότητα". Επίσης δήλωσε ότι θα την στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές για να πολιτευτεί. Ακούγοντάς το η Μιμή "αντέδρασε με ένα χαμόγελο". Επίσης είπε ότι θα αποφασίσει ο ίδιος πότε θα αποχωρήσει. Λίγους μήνες αργότερα ο Ανδρέας πέθανε και ποτέ δεν αποφάσισε να αποχωρήσει. Ακόμη και στο κρεβάτι του πόνου, γατζωμένος στην εξουσία, είχε αναθέσει ατύπως τη διοίκηση της χώρας στη Μιμή και τους αστρολόγους της. Άλλωστε την προόριζε για διάδοχο όπως φάνηκε από τα λόγια του!






Η Ελλάδα είχε τη χρυσή ευκαιρία το 1981 να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Αυτός ο άνθρωπος μας έκανε ένα υβρίδιο ανατολίτικου κράτους ανάμεσα σε ευρωπαϊκές σημαίες. 

Σοσιαλιστική καπιταλιστική κομματοκρατία με μπουζουκίστικη ιδεολογία.

 Διέφθειρε και τους τελευταίους εναπομείναντες παραγωγικούς ανθρώπους με το σύνθημα "Ευρώπη σημαίνει παίρνεις λεφτά και κάθεσαι". 

Όσοι εργάζονται "χαλούν την πιάτσα" και πρέπει να καταδιώκονται. Οι ξύπνιοι γράφονται στο ΠΑΣΟΚ και διορίζονται σε ΔΕΚΟ με συνοπτικές διαδικασίες. 

Και να'σου τα εκατομμύρια οπαδών στους δρόμους με τα σημαιάκια. Με λίγα λόγια ό,τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο Τσίπρας, αλλά χωρίς χρήματα (λεπτομέρεια!).



Εσείς που τότε ψηφίζατε αυτό το χάλι, εσείς που βάλατε υποθήκη το μέλλον τριών τουλάχιστον γενεών για να καλοπεράσετε λίγες δεκαετίες, ελπίζω τώρα να είστε χαρούμενοι που τα παιδιά σας ζουν στην κόλαση.




<span style="font-size: xx-small;">ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου