Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Καλές γιορτές και καλή μας τύχη! - ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ είναι ευχή και προσδοκία!!!



Η αστυνομοκρατούμενη θύρα της Εθνικής Τράπεζας! Σύμβολο αλαζονείας και εσωστρέφειας!


Στο .....εσωτερικό της παρακμάζει το κοινωνικό και ευαίσθητο πρόσωπο της πάλαι ποτέ κραταιάς Τράπεζας και παραδίδεται στην ντροπή!!!

Η μετάλλαξη από τον .....γίγαντα σε εταιρικό ....απολειφάδι, που διοικείται από τα golden boys του κυνισμού και του κοινωνικού μίσους!

Η Τράπεζα, που έγινε μεγάλη από την συνέπεια και την υπευθυνότητα των πρώην εργαζομένων της, ανταποδίδει σήμερα με αναλγησία, αδιαλλαξία και κακότητα το μίσος της στους απόμαχους της εργασίας, απεργαζόμενη τα θλιβερά σχέδιά της σε βάρος τους!

Η Εθνική Τράπεζα του Γεωργίου Σταύρου και των νυν....κοσμικών διοικούντων της και παρατρεχάμενων, που εξοστρακίζει δια παντός την κοινωνική εικόνα της και μεταστρέφεται σε απρόσωπο και τυχοδιωκτικό εργοδότη!

Σ΄αυτή την Τράπεζα των τεθωρακισμένων BMW , των υψηλών αποδοχών των .....μεγαλοστελεχών της, της πολυτελούς διαβίωσής τους, της απατηλής δημόσιας εικόνας, που προβάλει , διατηρώντας δήθεν το κοινωνικό και ευαίσθητο πρόσωπο, δεν είναι δυνατόν να.......ευχηθούμε!!!




Η μοναδική χριστουγεννιάτικη ευχή είναι η ΑΠΟΤΥΧΙΑ των σχεδίων της, όσον αφορά την επιβίωσή μας και η επιστροφή του ΛΕΠΕΤΕ στο ΑΚΕΡΑΙΟ και στο ΔΙΗΝΕΚΕΣ!

Εύχομαι σε όλους τους αγωνιούντες και αγωνιζόμενους συναδέλφους μας Καλά Χριστούγεννα, με δύναμη, υπομονή, επιμονή και μαχητικότητα απέναντι στην στρέβλωση και την παραμόρφωση των κοινωνικών αξιών, που επιβάλλονται με απίστευτο θράσος από το σύστημα και τα παράγωγά του!


" Καλές γιορτές και καλή μας τύχη!ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ είναι ευχή και προσδοκία!!! "




Της Μαρίας Δέγλερη Συνταξιούχου της πρώην κραταιάς - Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου