Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Απειλητικά μηνύματα μέσω κινητού και Facebook δέχονται οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλάκι (ΒΙΝΤΕΟ)




Απειλητικά μηνύματα στο Facebook και το κινητό δέχονται καθημερινά οι δύο οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλάκι στην Κόνιτσα, σύμφωνα με τον πατέρα ενός εκ των δύο.



Aποκλειστικά στο Star ο πατέρας του ενός από τους οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλάκι: 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο STAR: «Δε μπορούν να βγουν από το σπίτι. Νιώθουν μεγάλο πόλεμο τα παιδιά. Μας παίρνουν στα τηλέφωνα στα κινητά χωρίς αριθμό και μας βρίζουν ανελέητα. Θα σας σκοτώσουμε, μας απειλούν μας κάνουν» και συνεχίζει: «Τα παιδιά είναι παιδιά, το μετάνιωσαν αυτό που κάνανε. Ζητάνε συγγνώμη δημόσια. Ήταν μια κακή στιγμή. Τα παιδιά τον τάιζαν το σκύλο, παίζανε μαζί του μια στιγμή απερισκεψίας το κάνανε κούνια, το πετάξανε πιο πέρα, όχι σε γκρεμό και την ίδια τη στιγμή το σκυλί ερχόταν πάλι και το τάιζαν».

«Τα παιδιά είναι παιδιά, το μετάνιωσαν αυτό που κάνανε»





Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο οπλίτες και οι γονείς τους βρέθηκαν σήμερα (27/3) στο αστυνομικό τμήμα στην Παραμυθιά και κατήγγειλαν τις απειλές που δέχονται από αγνώστους.

Οι δυο φαντάροι με την αποτρόπαια πράξη τους προκάλεσαν την οργή ολόκληρης της Ελλάδας.

Το κύμα μίσους που ξεσηκώθηκε τόσο εναντίον των ίδιων, όσο και των γονιών τους φαίνεται να έχει παρασύρει και τα αδέρφια τους καθώς, «δεν τολμάνε να βγούνε έξω, μας απειλούν, ούτε τα παιδιά μας μπορούν να πάνε σχολείο. Θα σε σκοτώσω είσαι ο αδερφός του τάδε, νιώθουμε μεγάλη απειλή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ενός.


Ψάχνουν το σκυλάκι για να το περιθάλψουν

Την ίδια στιγμή, ο κτηνοτρόφος που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που κακοποιήθηκε πήγε στο Πληκάτι Ιωαννίνων προκειμένου να το αναζητήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι κάτοικοι στο Πληκάτι καταγγέλλουν ότι πολλοί κτηνοτρόφοι και βοσκοί εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους με αποτέλεσμα μέσα στον οικισμό να κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, το σκυλάκι επέζησε, όμως είναι πολύ φοβισμένο και οι φιλοζωικές δεν είναι εύκολο να το προσεγγίσουν για να διαπιστώσουν αν είναι τραυματισμένο, ώστε να το περιθάλψουν.

Σημειώνεται ότι το κακοποιημένο σκυλάκι, έχει φοβικό σύνδρομο, κάτι που δυσχεραίνει τον εντοπισμό της μετά την κακοποίησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου