Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας θα είμαστε εκεί , δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους μας!! - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ν΄απορρίψουμε και ν΄ακυρώσουμε!



Με αυτό το κείμενο θα "χαιρετήσουμε" την Γ.Σ του ΣΥΕΤΕ το Σάββατο 31/3/2018 στο Ξενοδοχείο "ΚΑΡΑΒΕΛ" !!!


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. & ΤΟ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι εργαζόμενοι
Μετά από 70 χρόνια, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” τον Λογαριασμό Επικούρησης.

Η τράπεζα απεμπολεί τις υποχρεώσεις της έναντι των νυν και πρώην εργαζομένων της πλήττοντας όλους μας,στους τομείς ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ-ΤΥΠΕΤ, προκειμένου να ξεπουληθεί χωρίς “βαρίδια”.Οι ενέργειες της διοίκησης ενισχύονται από πρακτικές/φαινόμενα ενδοτισμού κάποιων συγκεκριμένων παρατάξεων & των εκπροσώπων τους.

Η συνταξιοδότησή σας μπορεί να φαίνεται πως είναι μακριά, στην πραγματικότητα απέχει μια ανάσα.

Οι εκλογές στον ΣΥΕΤΕ είναι κρίσιμες για το ίδιο το μέλλον σας.

Συνάδελφοι,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ν΄απορρίψουμε και ν΄ακυρώσουμε

• Τα σχέδια θανάτου του Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.

• Την ένταξη στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. (θνησιγενής Φορέας) ή σε Επαγγελματικό Ταμείο, πουΘ΄αρχίσειν΄αποδίδει μετά –τουλάχιστον- μια 15ετία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ν΄αποτρέψουμε

• Τα σχέδια της κυβέρνησης και της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας που με τη συνδρομή κάποιων φιλοεργοδοτικώνσυνδικαλιστών ετοιμάζονται να υποβαθμίσουν ριζικά την ποιότητα ζωής μας χτίζοντας σε βάρος μας προσωπικές καριέρες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διασώσουμε

• Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. – το τελευταίο προπύργιο εργαζομένων και συνταξιούχων του οποίου η ύπαρξη κινδυνεύει άμεσα από την κατάργηση του ΛΕΠΕΤΕ.

Θυμηθείτε ότι oι παροχές του ΤΥΠΕΤ εκτείνονται πέραν της υγείας σε κοινωνικέςυπηρεσίες όπως, στους τομείς των κατασκηνώσεων, παιδικών σταθμών, ανταλλαγών κλπ, που θεμελιώθηκαν με τις εισφορές όλων μας.

Συνάδελφοι, είναιπρος το συμφέρον ΟΛΩΝ η ανάδειξη συνδικαλιστών, στο ΣΥΕΤΕ και την ΟΤΟΕ, που διεκδικούν αγωνιστικά με έντιμες και ξεκάθαρες θέσεις μια επόμενη μέρα χωρίς εργασιακές διακρίσεις με ΟΛΟΥΣ ενταγμένους στο ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ και χωρίς περικοπές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ & TOY TYΠΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Γιατί “σήμερα το βαρίδι είναι ο ΛΕΠΕΤΕ, αύριο θα είναι το ΤΥΠΕΤ, μεθαύριο ΕΣΕΙΣ οι εργαζόμενοι’’.









ΜΑΡΙΑ ΔΕΓΛΕΡΗ συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου