Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μπανγκλαντές: Ποτάμια απο νερό και αίμα πλημμύρισαν τους δρόμους της Ντάκα απο θυσίες ζώων !!!




Οι κάτοικοι του Μπανγκλαντές ως Μουσουλμάνοι γιορτάζουν τον Eid-al-Adha κόβοντας τους λαιμούς των τρομοκρατημένων και με πλήρη συνείδηση ζώων, αφήνοντάς τα να αιμορραγούν με αγωνία μέχρι θανάτου.


Οι βροχοπτώσεις που συνδυάζονται με αυτή τη μαζική και βάρβαρη τελετή θυσίας των ζώων στους δρόμους της Ντάκα έχουν πλημμυρίσει σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, δημιουργώντας μια τρομακτική  σκηνή κόκκινων ποταμών αίματος και αποβλήτων.


Dhaka Tribune (h / t Victoria Β) 


Οι πολίτες της Ντάκα είδαν ένα φρικτό θέαμα εν μέσω της γιορτής του Eid al-Adha. Οι βροχοπτώσεις και οι θυσίες ζώων σε ολόκληρη την πόλη δημιούργησαν μια τρομερή σκηνή ροών αίματος στους δρόμους της πόλης.

Η υδάτωση σε πολλά μέρη της πόλης ανακατεύτηκε με το αίμα μετά από τις θυσίες των ζώων που δημιούργησαν την ανησυχητική σκηνή. Τα πλημμυρισμένα τμήματα της πόλης έδωσαν μια εντύπωση παρόμοια με τα ποτάμια του αίματος.



Πολλοί δήλωσαν ότι το περιστατικό έδειξε πως οι εταιρείες της πόλης δεν κατάφεραν να κρατήσουν λειτουργικά τα αποχετευτικά συστήματα της πόλης και δεν είχαν δώσει προσοχή στο θέμα πριν από τον Eid. 

Οι δύο εταιρείες της πόλης δημιούργησαν 1.000 θέσεις - 496 στο βόρειο τμήμα και 504 στο νότο - για την κοπή των λαιμών των ζώων μπροστά από τα πλήθη.



Περιοχές όπως ο Μαλιμπάγκ, η οδός Baily Road, το Shantinagar, το Bijoynagar, το Paltan, το Motijheel, το Jatrabari, το Bakshi Bazar και το Kathalbagan είδαν τους ανθρώπους να σφάζουν τα ζώα ακριβώς μπροστά στα σπίτια τους.



Από τις 7.30 π.μ. το πρωί, πολλοί άνθρωποι είδαν τα ζώα να σφαγιάζονται στους δρόμους μπροστά από τα σπίτια τους και σε άλλα βολικά σημεία σε αρκετούς τομείς, όπως ο Mohammadpur, ο Mirpur, ο Shyamoli, ο Uttara, ο Dhanmondi, ο Niketon. Οι δρόμοι σύντομα γέμισαν με αίμα και απόβλητα.



Παρά τις συνεχόμενες πλημμύρες, οι πολίτες γέμισαν τα
 τζαμιά, προσέφεραν προσευχές και προχώρησαν στην τελετουργική θυσία των ζώων.

 Στο Μαλιγκάγκ, ο Μπάιλι Ρόουντ, το Σαντιναγκάρ, το Μπιγιγιναγκάρ, το Πάλταν, το Μοτιγιέελ, το Τζατραμπάρι, το Μπακσί Μπαζάρ και η περιοχή Καθαλπαγκάν, οι δημοσιογράφοι της Ντάκα Τζούνιουν βρήκαν ότι οι άνθρωποι θυσιάζουν τα ζώα τους μπροστά στα σπίτια τους ή σε άλλα κοντινά μέρη.



Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος για τη διαχείριση αποβλήτων της Ντάκα Νότιας Πόλης, Khandker Millatul Islam, δήλωσε ότι η υψηλή στάθμη  του νερού μέσα στην πρωτεύουσα είναι ένα παλιό πρόβλημα.

Τα βίντεο της θυσίας των ζώων για τον Eid είναι πολύ παραστατικά. Φυσικά πάντα με τη διακριτική ευχέρεια του θεατή .

ΒΙΝΕΟ:1


ΒΙΝΤΕΟ:2
ΒΙΝΤΕΟ:3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου