Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Τοποθέτηση νεφών για να επιδεινωθεί ο αντίκτυπος των τυφώνων




Πρόσφατα διαρρεύσαντα έγγραφα υποδηλώνουν ότι οι εργασίες σποράς σύννεφων στο δυτικό Τέξας στις 24 Αυγούστου επηρέασαν άμεσα τη σοβαρότητα του τυφώνα Harvey.


Σύμφωνα με ένα έγγραφο από την ιστοσελίδα του West Texas Weather Modification , μια λειτουργία σποράς σύννεφο ενίσχυσε τον τυφώνα που κατέληξε σε καταστροφικές μεγάλες περιοχές του Τέξας.


View image on Twitter




Follow

AKilluminati (AK)‏ @An0nKn0wledge


Thanks to @cereslight the doc is already public on the internet & can be viewed here:http://wtwma.com/Daily%20Operations/TPWMA/08242017T.pdf …
I make no claims only for info
9:18 PM - Sep 2, 2017
55 Replies
3333 Retweets
3030 likes
Twitter Ads info and privacy


Οι αναφορές Wakingtimes.com : "Η ροή προς τα νοτιοδυτικά θα λειτουργεί σε συνδυασμό με την άφθονη επιφανειακή υγρασία για να βοηθήσει να ξεκινήσει ένα ντους και καταιγίδες. Φαίνεται ότι ο καλύτερος πυροβολισμός θα είναι στα δυτικά τμήματα του Trans-Pecos όπου έχει εγκατασταθεί μια αδύναμη ξηρή γραμμή ", αναφέρει το έγγραφο.

Το έγγραφο συνεχίζει να δηλώνει ότι η ομάδα επιστημόνων είδε ένα "παράθυρο ευκαιρίας" στην Culberson / Reeves County για σπορά.

Στη συνέχεια πυροβόλησαν έξι παγετώδεις εκρήξεις πάνω από το Reeves County. αυτή ήταν η πρώτη ημέρα σποράς τον Αύγουστο και η όγδοη σεζόν, σύμφωνα με το έγγραφο.

Η σπορά του Cloud δεν είναι τίποτε καινούργια και έχει χρησιμοποιηθεί στο Τέξας πριν από το 2011 και το 2012. Ο George Bomar, ο οποίος διαχειρίζεται το πρόγραμμα αλλαγής καιρού για το Υπουργείο Άδειας και Κανονισμών του Τέξας, μίλησε για την αλλαγή του καιρού στο Τέξας την εποχή εκείνη.

"Η αποδεδειγμένη επιτυχία της Weather Modification, Inc., σε ατμοσφαιρικές και μετεωρολογικές λειτουργίες, είναι εμφανής από τη μακρά και εντυπωσιακή λίστα πελατών που μιλάει για τον εαυτό της. Η φήμη μας για επιτυχημένη σπορά σύννεφων και μετεωρολογικές υπηρεσίες οδηγεί τους βετεράνους πιλότους, έμπειρους μετεωρολόγους και μηχανικούς ραντάρ σε όλο τον κόσμο. Οι αξιόλογοι πελάτες μας περιλαμβάνουν ιδιωτικές και δημόσιες ασφαλιστικές εταιρείες, οργανισμούς διαχείρισης υδατικών πόρων, καθώς και ομοσπονδιακούς και κρατικούς κυβερνητικούς ερευνητικούς οργανισμούς " , αναφέρει η ιστοσελίδα τους







Όταν ερωτήθηκε για το τι σημαίνει ότι η επιχείρηση ήταν επιτυχής, ο Bomar δήλωσε: «σημαίνει ότι η καταιγίδα έζησε περισσότερο και παράγει περισσότερη βροχή σε μια μεγαλύτερη περιοχή».

Τώρα για να είμαι σαφής, δεν κατηγορώ καμία οργάνωση σποράς του νέφους στο Τέξας για την ενδυνάμωση της καταιγίδας. Πιστεύω ότι αυτοί οι επιστήμονες εννοούσαν καλά και ήθελαν να πειραματιστούν και να απλώσουν τη βροχή από τη θύελλα. Ωστόσο, η δήλωση του Bomar είναι αυτή που θα ξαναδιαβάσει μερικές φορές. Μια επιτυχημένη λειτουργία σποράς με σύννεφο σημαίνει ότι η "καταιγίδα ζει περισσότερο και παράγει περισσότερη βροχή σε μια μεγαλύτερη περιοχή".

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ότι η σπορά των νεφών πριν από τον τυφώνα θα μπορούσε να την προκάλεσε να ενισχυθεί όχι μόνο στη δύναμη αλλά να την αναγκάσει να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι κανονικά θα είχε η φύση της μητέρας. Ουσιαστικά παίζοντας θεός με τον καιρό η κατάσταση μπορεί να έχει γίνει χειρότερη. Πέρυσι, στο Λος Άντζελες, οι επιστήμονες έκαναν ακριβώς αυτό που θέλησε ο Μπομάρ, χρησιμοποιώντας στρώσεις από νέφη για να αυξήσουν τη βροχή από την καταιγίδα του El Niño, φέρνοντας βροχή στις περιοχές της Καλιφόρνιας που έπληξαν την ξηρασία, σύμφωνα με τους Times της LA.

Η CIA έχει επενδύσει ακόμη και το χρόνο και τα χρήματά της σε πρακτικές γεωμηχανικής, όπως και ο αμερικανικός στρατός με επιχειρήσεις όπως η επιχείρηση Popeye κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Οι επιστήμονες του Rutgers, με επικεφαλής τον Alan Robock, που πραγματοποίησαν πειράματα γεωϊνεργίας, προειδοποίησαν προηγουμένως για τους κινδύνους της πρακτικής, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ξηρασία, πείνα και μαζικούς θανάτους. Είναι γνωστό ότι η αναστάτωση με τον καιρό μπορεί να έχει πολύ κακό αποτέλεσμα δημιουργώντας πλημμύρες δολοφόνων. Ο ΟΗΕ είχε ακόμη κάλεσε το 2010 να σταματήσουν τα έργα γεωμηχανικής της φοβούμενη ότι θα μπορούσε να βλάψει τη φύση και τον άνθρωπο.

Στις 15 Αυγούστου 1952, έγινε δεκτό ότι μια ομάδα επιστημόνων που συνεργάστηκε με την RAF υπό τη Λειτουργία Cumulus, που ονομάστηκε Joking Operation Witch Doctor, προκάλεσε πλημμύρα στο χωριό Devon του Lynmouth της Βρετανίας που σκότωσε τριάντα πέντε ανθρώπους από τις καταρρακτώδεις βροχές. Guardian ανέφερε .

Το 1997, σχεδόν 50 χρόνια μετά το περιστατικό, ο υπουργός Άμυνας William Cohen εξέφρασε ότι οι χώρες "εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικό τύπο τρομοκρατίας, με το οποίο μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς, ηφαίστεια εξ αποστάσεως μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων".

Έτσι, με όλες αυτές τις περιπτώσεις δημιουργίας βροχής, πρέπει να αναρωτηθούμε αν το στρώμα των σκαφών πριν από τον τυφώνα στο Τέξας ήταν ακριβώς όπως στη Μεγάλη Βρετανία - ένα πείραμα που πάει στραβά. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να έρθουμε μαζί και να βοηθήσουμε τους θύτες που πλήττονται από τη θύελλα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου