Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον ψευτο-παππά Κλεομένη





Σε ένα σοβαρό κράτος αυτός ο τύπος που γυρνά ντυμένος μοναχός και σπάει ΑΤΜ, βρίζειθεούς και δαίμονες και γυρίζει σε βίντεο τις περιπέτειες του θα βρισκόταν ή στη φυλακή ή στο τρελοκομείο.


Εδώ όμως είναι Ελλάδα που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Ο Κλεομένης ντύνεται, αλλά δεν είναι μοναχός. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Το κανάλι του στο YouToube λέγεται «Χάραγμα» και παντού βλέπει τον Σατανά.

Αυτό το καλοκαίρι έβαλε στο στόχαστρο και το ποδόσφαιρο. Τελευταίο του «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός.





Είναι όμως… αντικειμενικός. Πριν είχε πάει στο Φάληρο και τα έβαλε με τον Ολυμπιακό.




Ο ψευτομοναχός Κλεομένης θα μπορούσε να είναι μια γραφική φιγούρα, όπως η Λουκά ή δεκάδες άλλοι που ήρθαν, έκαναν θόρυβο, κι έφυγαν. Όμως ίσως να είναι και κάτι άλλο σοβαρότερο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι Παλαιημερολογίτης, άρα δεν έχει σχέση με την επίσημηεκκλησία. Αυτό όμως δεν το λέει στα βιντεάκια που αναρτά. Και φυσικά δεν είναι όλα τόσο αθώα. Γιατί άλλο να λες ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι κι άλλο να κάνεις ζημιές στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος και να αρνείσαι ότι υπήρξε!

Άλλο να βγάζεις λεφτά από τις προβολές των βίντεο μέσα από τις διαφημίσεις της google κι άλλο να δείχνεις το πιο σκοτεινό πρόσωπο. Αυτό που έχει απορρίψει και η επίσημη εκκλησία.

Αυτός που χρωστά στην εφορία, στην Τράπεζα μπορεί να σπάει πλάκα όταν βλέπει να καταστρέφει το ΑΤΜ, να κάνει χαβαλέ ο πιτσιρικάς όταν τον βλέπει να κάνει ντους με τα ράσα, αλλά πίσω από αυτές τις εικόνες κρύβεται ένας άλλος Σατανάς πολύ χειρότερος από αυτόν που υποτίθεται καταδιώκει.

Είναι ο Σατανάς της μισαλλοδοξίας, των πιο σκοτεινών χρόνων του Βυζαντίου, είναι αυτή ακριβώς η άρνηση του πολιτισμού. Μπορεί να πετά τα κινητά στη θάλασσα υποστηρίζοντας ότι είναι του σατανά, χρησιμοποιεί όμως τα βιντεάκια για την προπαγάνδα του.

Ο Κλεομένης είναι το… παιδί της νέας εποχής. Προκαλεί για να βγάλει χρήματα και μεταφέρει τις απόψεις που οδήγησαν την ανθρωπότητα στον Μεσαίωνα.

Κι επειδή η εποχή μας είναι τρελή, αποθεώνει τον κάθε καραγκιόζη δεν αποκλείεται κι αυτός να γίνει κάποια στιγμή «λαϊκός ήρωας» όπως τόσο και τόσοι γύρω μας. Γιαυτό ας τον μαζέ
ψουν έγκαιρα αυτοί που πρέπει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου