Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ακου να σου πω, Νίκο Καρανίκα.....Νέα επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο





Γράφεις, ρε συ Νίκο, ότι ο Σαββόπουλος είναι «αμοράλ κλέφτης τραγουδιών». Σοβαρά μιλάς, Νίκο; Νομίζω ότι πρέπει να είσαι εγκρατής όταν μιλάς για ηθική. Διότι για να έχεις κλιματιζόμενο γραφείο στην πιο ακριβή περιοχή της χώρας, κάποιοι πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό, εξαπάτησαν με τερατώδη ψεύδη και πλιατσικολόγησαν στην ελπίδα

Νίκο Καρανίκα, άκου να σου πω, καλέ μου φίλε…

Οσο είσαι στην Αλεξάνδρεια, μιξάρεις ποτά και μουσικές στο μπαρ ή διατυπώνεις αποφθέγματα περί καριέρας, έχεις το δικαίωμα να γράφεις και να λες ό,τι σου γουστάρει στο facebook, στο twitter, ενίοτε και σε τοίχους. 
Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να μην εκτίθεσαι από την ορθογραφία σου – παθαίνετε κάτι τέτοια εκεί στο Μαξίμου.


Όμως, Νίκο μου, όταν βγάζουμε το μεροκάματό μας στο Μαξίμου, έχουμε γραφείο στη Βουλή και στέκι στο Κολωνάκι με τα χρήματα του φορολογούμενου, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. 
Του κερατά, στρατηγικό σχεδιασμό στον Πρωθυπουργό κάνεις, θα τα γνωρίζεις αυτά τα θέματα καλύτερα από μένα.

Εγραψες, φιλαράκι μου (δεν γνωριζόμαστε, αλλά εγώ αισθάνομαι οικεία μαζί σου), ένα σχόλιο στο facebook για το «Ολοι μαζί μπορούμε», τη χούντα, τον Αλαφούζο και τον Σαββόπουλο, τον οποίο εγκαλείς και ως κλέφτη τραγουδιών. 
Ασφαλώς, Νίκο, μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θέλεις για όλους αυτούς που τρέχουν στου Αλαφούζου με μία σακούλα τρόφιμα ή για την καλλιτεχνική επάρκεια του Σαββόπουλου. 
Όμως, Νίκο, όσο εξασφαλίζεις τη ζωή σου στην πρωτεύουσα από τον ιδρώτα και το υστέρημα του φορολογούμενου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός. 
Αλλωστε κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο Καλλιμάρμαρο μπορεί να είναι και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, κοινώς την ίδια στιγμή πιθανώς να είναι και πελάτες και εργοδότες σου. 
Και αυτοί, Νίκο μου, πήραν ένα πακέτο μακαρόνια και το προσέφεραν σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη. Εσύ τι ακριβώς έκανες; 
Πληρώνεσαι για να υπηρετείς μία κυβέρνηση που, όπως και οι προηγούμενες, κάνει το παν για να καθιστά αυτές τις πρωτοβουλίες πιο χρήσιμες από ποτέ. 
Συνεπώς, πριν βγάλεις γλώσσα προς όλους αυτούς, πες μας καλύτερα πόσες σελίδες φωτοτύπησες από τα μνημόνια της Αριστεράς.






Γράφεις ρε συ Νίκο ότι ο Σαββόπουλος είναι «αμοράλ κλέφτης τραγουδιών». Σοβαρά μιλάς, Νίκο; 
Νομίζω ότι πρέπει να είσαι εγκρατής όταν μιλάς για ηθική. 
Διότι για να έχεις κλιματιζόμενο γραφείο στην πιο ακριβή περιοχή της χώρας, κάποιοι πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό, εξαπάτησαν με τερατώδη ψεύδη και πλιατσικολόγησαν στην ελπίδα. 
Τα περί αμοραλισμού, λοιπόν, κράτα τα για να τα κουβεντιάσεις με τους συντρόφους ή τη συνείδησή σου. 
Εννοείται ότι δεν θα τα χαλάσουμε για την καλλιτεχνική αξία του Σαββόπουλου. 
Θεωρώ πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην καταλαβαίνεις τι ακούς και, τέλος πάντων, οι καλλιτεχνικές προτιμήσεις είναι κάτι αυστηρά προσωπικό. 
Ωστόσο, Νίκο μου, άκουσέ με, καλόν είναι, όταν πιάνεις στο στόμα ή στα δάχτυλα τον Σαββόπουλο, να σέβεσαι. 
Δεν είναι δα και η Μενεγάκη, αλλά, ξέρεις, εδώ και μισό αιώνα βάζει στίχους και μελωδία στα όνειρα, στους πόνους και στις νευρώσεις μας. 
Και μαζεύει, για πλάκα, 50.000 κόσμο.

Βλέπω, Νίκο, διέγραψες την ανάρτησή σου. Ηταν, πράγματι, μία σοφή πράξη. 
Αν το μετάνιωσες, τότε μας παρουσιάζεις έναν άνθρωπο που άγεται και φέρεται από το θυμικό του, αλλά στο τέλος επικρατεί η σύνεση. 
Αυτά χρειάζονται λεπτούς τρόπους. Χειρουργικές τομές. 
Και άσε τον Νιόνιο να γκρινιάζει. «Τώρα με χειρουργεί η αλλήθωρη νεολαία, μια τσογλανοπαρέα που κάνει κριτική».

Φιλικά



Ο Νίκος Καρανίκας, που στο παρελθόν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά καταπιάνεται με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι» στο Καλλιμάρμαρο.

Με ανάρτηση του στα social media o Νίκος Καρανίκας σχολιάζει όσα ευτράπελα έγιναν στις κερκίδες αλλά απευθύνει και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τον Διονύση Σαββόπουλο.

«Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να υποκλιθούμε σε Ναζιστές...» ξεκινά και καταλήγει «ακούγοντας τον Σαββόπουλο Αμοραλ της κλοπής τραγουδιών»

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, χαρακτηρίζει τον Σαββόπουλο και ως κλέφτη τραγουδιών.

O Νίκος Καρανίκας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο facebook κατέβασε την ανάρτησή του.

Νέα επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο




Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, 
Facebook Νίκος Καρανίκας  στον Διονύση Σαββόπουλο για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ολοι μαζί του Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο.

Σε νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τη συναυλία Σαββόπουλου τα βάζει με «κάτι αριστερούς της γενιάς του '60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου», ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον γνωστό καλλιτέχνη γράφοντας πως «σε αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, το εν λόγω μήνυμα διεγράφη εξ ολοκλήρου από τον προσωπικό ιστότοπο του κ. Καρανίκα.


Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ενόχλησε κάποιους αυτό που ανέβασα προχθές για το ήθος αυτών που ψηφίζουν ΝΔ και ταιριάζει να είναι φασίστες και δημοκράτες, ρατσιστές και ευαίσθητοι, τίμιοι και λαμόγια, με το κράτος αλλά και τις offshore, με τον θεό αλλά και το έγκλημα, την εκμετάλλευση του ανθρώπου. 
Ενοχλήθηκαν κάποιοι και κάποιες γιατί είδαν προφανώς τον εαυτό τους και το κόμμα τους που κυβερνούσε δεκαετίες και κατέστρεψαν την χώρα, σε αυτά που έγραφα. Λογικό !

Ενοχλήθηκαν όμως και κάτι αριστεροί της γενιάς του '60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου.

Προχθές στο Καλλιμάρμαρο ο Σκάι που χειροκροτούσε τα μνημόνια της ΝΔΠασοκ, και δεν λέει ακόμα κουβέντα για την διαπλοκή και τους φίλους του καναλιού που καταλήγουν στον εισαγγελέα, οργάνωσε φιλανθρωπικό ξεσάλωμα 'όλοι μαζί μπορούμε΄ όπως το '' όλοι μαζι τα φάγαμε'' , γι αυτό ''παραιτηθείτε''.

Σ αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ που αρχικά κλέβοντας τα τραγούδια του Διονύση -Νιόνιου Σαββόπουλου κατέληξε να τραγουδάει ''δεν θα περάσει ο φασισμός'', με τον Άδωνη και τον Βορίδη τον Τσεκουράτο της ΝΔ του Μητσοτάκη Ζίμενς.

Συγνώμη αν στεναχώρησα την αριστερά των συναισθημάτων και της μνήμης των γλεντιών, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί ώστε να αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν εναντίον μου. 
Θα τους πρότεινα να το ξαναδιαβάσουν προσεκτικά και να καταλάβουν ότι είναι αριστεροί σε περίοδο πολέμου και όχι ορτινάτζες της αριστεράς της ρετσίνας και της μνήμης των αγώνων που κάποτε έδωσαν τραγουδώντας Νιόνιο και τώρα έπιασαν στασίδι στα ποστ του fb βρίζοντας και μπλοκάροντας εμένα ή γράφοντας γενικά και αόριστα για ιδέες της αριστεράς με ένσημα απο την γενιά του 1960 ή το editorial κάποιας εφημερίδας της αριστεράς του 1990.

Ευτυχώς όμως υπάρχει και η αριστερά με συνείδηση, μνήμη, ήθος και λαϊκή καταγωγή που συνεχίζει να αγωνίζεται και γι αυτό είναι στο πλευρό αυτής της κυβέρνησης διαχωρίζοντας την θέση της από τις γλίτσες του παρελθόντος .

Όπως δεν "τα φάγαμε όλοι μαζί'' έτσι ακριβώς , δεν μπορούμε όλοι μαζί ! Προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου