Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Κοντά στο μετρό Gobelins Απειλούν να ανατινάξουν λεωφορείο στο Παρίσι Ύποπτο αντικείμενο στο όχημα - Τρεις νεαροί εκτοξεύουν απειλές εναντίον των αστυνομικών
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο Παρίσι, καθώς τρεις νεαροί άνδρες υποστηρίζουν ότι έχουν τοποθετήσει βόμβα σε αστικό λεωφορείο και απειλούν τους αστυνομικούς να την ενεργοποιήσουν και να το ανατινάξουν.


Η αστυνομία έχει πιστοποιήσει την ύπαρξη ενός ύποπτου αντικειμένου στο λεωφορείο και έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή κοντά στον σταθμό του Μετρό Gobelins.

Φωτογραφίες εμφανίζουν αστυνομικούς να στοχεύουν με τα όπλα τους, τους επίδοξους βομβιστές, ενώ απομακρύνονται οι πολίτες που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να προσεγγίσει τους νεαρούς άνδρες που απειλούσαν να ανατινάξουν το αστικό λεωφορείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα social media ότι συνελήφθησαν τρία άτομα νεαρής ηλικίας, και πιθανότατα αραβικής καταγωγής.

Το σημείο είναι αποκλεισμένο σε μεγάλη ακτίνα, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση, με το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών να πραγματοποιεί έλεγχος εντός του οχήματος για το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο οι τρεις νεαροί απειλούσαν να ενεργοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου