Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Breedlove: Η Ρωσία θα επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη ανά πάσα στιγμή




Ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Philip Breedlove, που ονομάζεται Ρωσία μια «υπαρξιακή απειλή» για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους τους και ολόκληρη την παγκόσμια τάξη και αναγνώρισε ότι οι σύμμαχοι είναι καλά προετοιμασμένη για μια πιθανή επίθεση


Ο πρώην διοικητής των Ηνωμένων ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Γενική ΗΠΑ Φίλιπ Breedlove λέει ότι η Ρωσία θα πρέπει να αναγνωριστεί ως μια σταθερή παγκόσμια απειλή.

«Η Ρωσία είναι μια διαχρονική υπαρξιακή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους της και τη διεθνή τάξη,« η γενική τονίζεται στο άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό, Εξωτερικών. Είπε επίσης ότι η Ρωσία κάνει ό, τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της να ανακτήσει την κατάσταση μιας παγκόσμιας δύναμης.

Όλα αυτά τα συμπεράσματα έγιναν από τη γενική μετά Ρωσική στρατιωτικό αεροσκάφος προσομοίωση επιθέσεων σε καταστροφείς των ΗΠΑ στη Βαλτική Θάλασσα, και επαναλαμβάνεται πτήσεις των στρατηγικών βομβαρδιστικών κατά μήκος της ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έτσι, εμμέσως επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες της Μόσχας και την επίσημη θέση τους σχετικά με τη Συρία, καταλήγει Breedlove, ο οποίος θεωρεί ότι όλα τα γεγονότα στη Δημοκρατία μόνο ως «παρέμβαση». Η γενική αναγνώρισε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της είναι σήμερα επαρκώς προετοιμασμένη για μια εισβολή από Ρωσία. Με άλλα λόγια, είναι υπαινίχθηκε σε άλλη αύξηση του στρατιωτικού προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου