Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Που πάνε οι παλιές Αγάπες ? Στον παράδεισο Στην κόλαση η Στον επόμενο !!




Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός δεν υπάρχει καλός πολιτισμένος χωρισμός ο άλλος/η θα τραγουδάει φάλτσα ''αχάριστη κι αλήτισσα για πες μου τι σου ζήτησα'' η θα τα βροντήξω όλα και θα φύγω θα πάω στο πουθενά και οι fun από κάτω «και εγώ μαζί σου» και να τα ουίσκι και τα ρακιά και δεν μπορείς να αποδεχτείς το τέλος ότι ο κύκλος έκλεισε … μπορεί η Βαμβουνάκη μαζί με τους πυξ-λαξ να λένε ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο εγώ όμως πιστεύω ότι οι παλιές αγάπες πάνε εκεί που τις στέλνουμε εμείς…




Τώρα δεν ξέρω αν πάνε στον παράδεισο η στη κόλαση η στον επόμενο, από τη στιγμή που γίνεται παλιό δεν σε αφορά καλά να είναι και ας πάει όπου θέλει !!

Όταν τελειώνει μία σχέση, είτε το αποφασίζει ο ένας από τους δύο, είτε το «αναγκάζει» να γίνει με τις πράξεις του είτε το αποφασίζουν από κοινού και οι δύο, σημαίνει ότι κάτι έχει στραβώσει στην όλη ιστορία η δεν πάει άλλο η πολύ απλά αν ήθελε ο άλλος να είναι μαζί σου, θα έφερνε τα πάνω κάτω για να μπορεί να σου λέει καλημέρα κάθε πρωί !! 

Οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν τρελά πράγματα γι αυτούς που αγαπούν και που θέλουν να είναι μαζί τους. Άρα, αν υπήρχε αγάπη ή έστω θέληση να είσαι μαζί με τον άνθρωπο αυτό θα Ήταν εκεί … 

Πρέπει να αφήνουμε να αναπαυτούν εν ειρήνη οι παλιές αγάπες να πάνε στον παράδεισοί όπου αλλού θέλουν ώστε να αφήνουμε την θέση κενή για τις καινούριες.

 Η αγάπη προς το πρόσωπο του (πρώην) συντρόφου μπορεί να παραμένει ,Αλλά πρέπει να διαχωριστεί από την σχέση και την συναναστροφή. 

Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ήττα. Ίσα ίσα που είναι μεγάλη νίκη να είσαι ικανός να καταλάβεις πότε πρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο και όχι απλά να γυρίσεις σελίδα, αλλά να αλλάξεις και βιβλίο αν χρειαστεί Και ακόμα μεγαλύτερη νίκη είναι να μπορείς να κρατήσεις τα καλά. Να έχεις όμορφες αναμνήσεις, να θυμάσαι τον εαυτό σου ευτυχισμένο στη σχέση και να προχωρήσεις στην επόμενη με περισσότερες εμπειρίες για να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη που σε οδήγησαν στον χωρισμό. 

Στην τελική, Όλοι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και να βρούμε τον άνθρωπο που θα μας βοηθήσει σε αυτό. Γιατί λοιπόν να συμβιβαζόμαστε με μετριότητες στα συναισθήματα;

ΥΓ . Μη γελαστείς και τις ακολουθήσεις, θα σε πάνε σε ένα μέρος που δεν υπάρχει, κάτι σαν χαμένο παράδεισο κάπου στο πουθενά !!

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά 
χαμένων παραδείσων....


Ioanna Tsakona




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου