Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ [VIDEO] -ΠΕΘΑΝΕΤΕ σήμερα γιατί σας περιμένει ο Μετα-μνημονιακός Παράδεισος! Θεούλης ο Τσίπρας. Γι΄αυτό τον αγαπάει η Μέρκελ



Θεούλης ο Τσίπρας. Γι΄αυτό τον αγαπάει η Μέρκελ.
Ζήτησε από τους οξυδερκείς βουλευτές και τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν κομμάντο αυτοκτονίας (μείωση αφορολόγητου, νέο πετσόκομμα στις συντάξεις) για να περάσουν ζωή χαρισάμενη στον Παράδεισο.




Στην ουσία ζήτησε από τον λαό να αυτοκτονήσει για να απολαύσει τις χάρες του Παραδείσου.

Σαν Παράδεισο ο Τσίπρας περιέγραψε την μεταμνημονιακή Ελλάδα (του 2070) και ζήτησε από τα οξυδερκή στελέχη του κόμματος –βλέπε το πλουσιόπαιδο τον Μπαλαφίνιο-να σχεδιάσουν το μέλλον, την μεταμνημονιακή Ελλάδα!

Η ομιλία του ήταν μια διαρκής προσομοίωση του παραδεισένιου μεταμνημονιακού μέλλοντος την στιγμή που ετοιμάζεται για νέο αιματοκύλισμα.



«Όσο και αν το απεύχονται η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει θετικά (!!!). Χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών(!!!!) και σε θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Σήμερα βλέπουμε στην Ευρώπη ότι οι ακραίες νεοφιλελευθερες δυνάμεις χάνουν έδαφος και δεν κερδίζουν. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τη νέα αυτή πραγματικότητα αλλά και τις τεκτονικές αλλαγές σε διεθνές επίπεδο. Το παιχνίδι είναι απολύτως ανοικτό».

Εδώ ξεπέρασε και τον Ανδρέα Παπανδρέου ο μπαγάσας!

«Από τη πλευρά μας επαναλαμβάνουμε με σταθερότητα, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα: Δεν θα δεχτούμε άλλα παιχνίδια στη πλάτη του ελληνικού λαού. Να ξέρουν ότι παίζουν με τη φωτιά όποιοι παίζουν παιχνίδια για “ευρωζώνη δύο ταχυτήτων”, για διασπάσεις και διαιρέσεις».

Ατσα και φιλοευρωπαιστής ενώ είχε σαρώσει από Ιράν και Μόσχα μέχρι Αργεντινή για να βρει εργοστάσιο να τυπώσει τη Δραχμή του Βαρουφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου