Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Έγινε κλέφτης για ένα σακί καυσόξυλα - Οταν ο 50χρονος Πατρινός τους είπε γιατί το έκανε, πάγωσαν! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


 


Αυτό που συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ενας κατα τα άλλα αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγκάστηκε να κλέψει ένα.. δεμάτι ξύλα που ήταν τοποθετημένα μέσα σε ένα σακι και βρίσκονταν έξω από supermarket της οδού Ερενστρώλε στην Πάτρα.


Περαστικοί από το σημείο τον είδαν και τον κυνήγησαν. Ο ηλικίας περίπου 50 χρονών δράστης έτρεξε μια απόσταση γύρω στα 400 μέτρα, μέχρι να τον πιάσουν και όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν με την δικαιολογία του. "Τα πήρα γιατί κρυώνουν τα παιδιά μου. Μη με ξεφτυλίσετε, συγνώμη.." είπε σοκάροντας όλους όσοι αρχικά έτρεξαν για να κυνηγήσουν ένα κοινό κλέφτη.


Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες στα όρια της φτώχειας σε τέτοιο βαθμό που φθάνουν ακόμη και στην παρανομία για να επιβιώσουν. Και δεν πρόκειται απαραίτητα για πολίτες με παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν. Αλλα για άτομα που έχουν φθάσει σε απόγνωση και νοιώθουν πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

1 σχόλιο:

  1. Σε μια συζήτηση με φίλους σαν άρχισαν τα προβλήματα του Ελληνικού λαού είπα ότι έτσι που πιέζουν τον κόσμο και οι τιμιότεροι άνθρωποι θα γίνουν κλέφτες για να ζήσουν τα παιδιά τους. Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης, έξυπνος η Σοφός για να εννοήσεις τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή