Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Πέθανε ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte που μίλησε για τον έλεγχο των μίντια από τη CIA (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Udo Ulfkotte, Γερμανός δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας, απεβίωσε στις 13/1/17 σε ηλικία μόλις 56 ετών. Ήταν συγγραφέας του βιβλίου «Journalists for Hire: How the CIA Buys the News«



Υπήρξε βοηθός συντάκτη για τη γερμανική καθημερινή εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) για αρκετά χρόνια. Ο Ulfkotte σπούδασε νομολογία και πολιτική στο Φράιμπουργκ και το Λονδίνο. Μεταξύ του 1986 και του 1998 Ulfkotte έζησε κυρίως στην Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν, τη Σαουδική Αραβία, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αίγυπτο και την Ιορδανία.

Έγραφε σε ένα περιοδικό που ονομάζεται «Whistleblower» (Πληροφοριοδότης), το οποίο αναφέρεται σε θέματα που δεν καλύπτονται από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ulfkotte γεννήθηκε χριστιανός, αλλά από την ηλικία των 21 ετών, εγκατέλειψε τον Χριστιανισμό και έγινε άθεος. Όταν πήγε να ζήσει σε ισλαμικές χώρες, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ ενόσω ζουσε στο Αφγανιστάν. Αργότερα άφησε το Ισλάμ και γύρισε πίσω στο Χριστιανισμό.

Ο Ulfkotte πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 13 Ιανουαρίου 2017 στην ηλικία των 56.


Βαθιά μετανιωμένος


Ο Ulfkotte εγκατέλειψε το δημοσιογραφικό σύστημα όταν κατάλαβε ότι χειραγωγείται. Βγήκε και μίλησε ανοικτά για τον έλεγχο των ΜΜΕ από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω των μυστικών υπηρεσιών και ειδικότερα για τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

«Ντρέπομαι που ήμουν μέρος της», είπε. «Δυστυχώς, αυτό δεν μπορώ να το αντιστρέψω. Κατέληξα να δημοσιεύω άρθρα με το δικό μου όνομα γραμμένο από πράκτορες της CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών, ιδιαίτερα της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας».

Ο Ulfkotte έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο, «Journalists for Hire: How the CIA Buys the News», όπου λέει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την προπαγάνδα που επιβάλλουν οι μυστικές υπηρεσίες και το ΝΑΤΟ να κάνουν οι δημοσιογράφοι.







«Όταν είπα στην Frankfurter Allgemeine ότι θα δημοσιεύσω το βιβλίο», είπε, «οι δικηγόροι τους, μου έστειλαν μια επιστολή απειλώντας με όλες τις έννομες συνέπειες αν θα ήθελα να δημοσιεύω ονόματα ή μυστικά – αλλά δεν πειράζει. Κανένας γερμανός δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να γράψει σχετικά με το βιβλίο μου. Διαφορετικά, αυτός ή αυτή θα πρέπει να απολυθεί. Έτσι έχουμε ένα μπεστ σέλερ, για το οποίο κανένας γερμανός δημοσιογράφος δεν του επιτρέπεται να γράψει ή να μιλήσει».


Τον Ιούλιο του 2016, το facebook τον απέκλεισε ως «μη πολιτικά ορθό». Τον Γενάρη του 2017, πέθανε από καρδιά… Ουδέν σχόλιον…



Στο παρακάτω βίντεο μιλάει για το βιβλίο του στο RT, τον Οκτώβριο του 2014

ΠΗΓΗ

TagsΔημοσιογραφία ΜΜΕ Προπαγάνδα
v>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου