Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Χυδαίος Αυριανισμός κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, από μέσο που πρόσκειται στο Μαξίμου






Η γνωστή σε όλους μας "Αυριανή", αυτή η πασόκικη κιτρινοφυλλάδα που στην δεκαετία του 80, μόλυνε την αισθητική του τόπου με εξώφυλλα, όπως το παραπάνω, μπορεί να πέθανε, αλλά και ο εκδότης της, Κουρής, συνεχίζει με την "Kontranews", την ίδια δουλειά, προσφέροντας βρώμικες υπηρεσίες στο Μαξίμου, αλλά δημιουργεί σχολή....Σάιτ που εκφράζουν θέσεις του σημερινού Μαξίμου, και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το periodista.gr, κάνει επιθέσεις σε όσους διαφωνούν με το τρίτο Μνημόνιο, κίτρινες, προσωπικές, και θύμα του, και η Ζώη Κωνσταντοπούλου...



Σήμερα λοιπόν, το συγκεκριμένο σαίτ, του οποίου τα στελέχη είχαν βρεθεί μέχρι και σε θέσεις στην Κουμουνδούρου, και ποτέ δεν γράφει κάτι εναντίον του Μαρινάκη, προσπάθησε να χτυπήσει την Ζωή, με φωτογραφία, δήθεν σημερινή, που δείχνει την Ζωή να κάνει μπάνιο στην Αλόννησο, και μάλιστα χλιδάτες, όπως λέει, και να μην προχωρά τις διαδικασίες ψήφισης του Μνημονίου, λόγω διακοπών!





Στην παραπάνω φωτογραφία, είναι όντως η Ζωή (όχι στην Αλόννησο, θα σας πούμε στην συνέχεια που), αλλά στην συνέχεια του ίδιου άρθρου, δίνονται και άλλες φωτογραφίες από πολυτελείς εγκαταστάσεις, κάποιου ξενοδοχείου στην Αλόννησο.






Η φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που βλέπετε παραπάνω, δεν είναι από την Αλόννησο, και δεν είναι καν φετινή. Είναι από το καλοκαίρι του 2013, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι, απλού ανθρώπου, όχι κάποιου εφοπλιστή όπως κάνουν άλλοι, στην Βολισσό, της Βόρειας Χίου, η οποίες εκλάπησαν από ιδιωτικό προφίλ στο facebook, όπως μας μαρτυρά άτομο, που ήταν εκείνη την μέρα στην παρέα!


Η Ζωή εμποδίζει την ψήφιση του Μνημονίου για πολιτικούς λόγους, όπως έχει η ίδια εξηγήσει, και εκφράζει τον κόσμο του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα!


Ο Αυριανισμός, χτυπά την πόρτα του τόπου, για μία άλλη φορά!


Θα τον τσακίσουμε και αυτή την φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου