Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Άπιστες οι Έλληνίδες...!!!!






Σοκ έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες.





Οι δυο στις δέκα Ελληνίδες που είναι πιστές μπορεί να είναι για τα μπάζα και να μην βρίσκουν άνδρα για να φασωθούν, οπότε να μην βιαστούμε να πούμε πως δεν είναι ξεκωλιάρες σαν τις υπόλοιπες.



Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες είναι πιο άπιστοι από τις Ελληνίδες –με ποσοστό 84%- αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει με ποιες κάνουν την απιστία αυτοί που περισσεύουν, αφού το ποσοστό των Ελληνίδων που απιστούν είναι μόνο 78%, οπότε μάλλον θα πηγαίνουν με τίποτα ξένες ή θα πηδιούνται μεταξύ τους.



Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ανδρολογίας, Κωνσταντίνος Κερατάς, η γυναίκα γεννιέται άπιστη και ψάχνει σαν λυσσάρα να κουτουπωθεί με όποιον βρεθεί μπροστά της, ενώ ο άνδρας γίνεται άπιστος για να φανεί άντρακλας στην παρέα και να μην τον λένε αδερφή που έχει μόνο μια γυναίκα.



Σύμφωνα με τον κ. Κερατά, η γυναίκα γεννιέται άπιστη για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους, οπότε πρέπει να πηδηχτεί με 3,5 δισεκατομμύρια άνδρες –που υπάρχουν στη γη-, ώστε να βρει τον πιο κατάλληλο και τον πιο νταβραντισμένο για να την κάνει μάνα.



Βέβαια, αν η γυναίκα παίρνει όποιον περνάει από μπροστά της μόνο και μόνο για να βρει τον κατάλληλο για να την γκαστρώσει, δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να παίρνεται με όλους αφού κάνει τρία τέσσερα κουτσούβελα, οπότε αυτές που συνεχίζουν να πηδιούνται αβέρτα με τον έναν και με τον άλλον και μετά την τεκνοποίηση μάλλον είναι μητρομανείς.



Από την άλλη, οι άνδρες είναι παρεξηγημένοι, αφού στην πραγματικότητα δεν θέλουν να βάζουν το πουλί τους σε όποια τρύπα βρεθεί μπροστά τους αλλά είναι αναγκασμένοι να το κάνουν για να αποδεικνύουν τον ανδρισμό τους στους άλλους άνδρες που κι αυτοί είναι αναγκασμένοι να πηδάνε όλη μέρα για τον ίδιο λόγο.



Ο κ. Κερατάς είπε ακόμα πως είναι λάθος η επικρατούσα άποψη πως ο άνδρας είναι κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, εκτός αν ο άνδρας σκοτώσει την γυναίκα με το δίκαννο σαν μπεκάτσα, οπότε τότε η γυναίκα δεν είναι μόνο θήραμα αλλά και νεκρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου