Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: Κίνδυνος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κτυπήματος από τους πραξικοπηματίες που έχουν διαφύγει, εάν προβούμε στην άμεση παράδοση των 8 Τούρκων Στρατιωτικών στην Τουρκία





Το θέμα είναι πολύ σοβαρό καθώς επηρεάζει την Εσωτερική μας ασφάλεια.




Πριν προχωρήσουμε, για εμάς η λύση είναι μία, δεδομένου του ότι οι (8) Τούρκοι Στρατιωτικοί, βρίσκονται ΚΑΙ σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΕΔΑΦΟΣ.


Να εκτελέσουν την ΌΠΟΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ποινή τους πρώτα στην Ελλάδα και μετά … βλέπουμε τα περί έκδοσης .Εάν εν τω μεταξύ, προβούν και σε απόπειρα απόδρασης, θα πρέπει να φυλακιστούν και για αυτό.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ΛΟΙΠΌΝ η διαχείριση της τύχης των 8 Τούρκων Στρατιωτικών .


Εάν τους παραδώσουμε ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΕΣ που έχουν καταφύγει στα γύρω Κράτη …. και στην Ελλάδα , δεν θα διστάσουν να ¨κτυπήσουν ¨ την Ελλάδα , είτε προκαλώντας θερμό επεισόδιο με την Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν , είτε προβαίνοντας σε Τρομοκρατικό Κτύπημα … μην ξεχνάτε ότι δεν δίστασαν να σκοτώσουν ομοεθνείς τους .


Εάν τους παραδώσουμε …. ΔΕΊΤΕ επίσης τι θα γίνει σε μεγαλύτερη κλίμακα , διαβάζοντας τα παρακάτω :


Όταν ήρθε ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Ελλάδα ( το 1999 πριν φύγει για Κένυα και συλληφθεί ) κάνει κατευθείαν αίτημα πολιτικού ασύλου. Ο τότε υπουργός Εξωτερικών και ο αρχηγός της ΕΥΠ, μαζί με άλλες χώρες, συνωμοτούν ουσιαστικά και χρονοτριβούν συνέχεια. Τελικά, τον εξέδωσαν στην Τουρκία.


Η τουρκική κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με σκηνές από τη μεταφορά του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν με το ιδιωτικό Φάλκον , ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις και πλήθος διαδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.


Το κέντρο της Αθήνας σείεται από τις διαδηλώσεις, την ώρα που Κούρδοι καταλαμβάνουν το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο. Στη Γερμανία γίνονται οδομαχίες, ενώ καταλαμβάνονται πρεσβείες σε Ζυρίχη και Βέρνη.


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, οι Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες – για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους – αυτοπυρπολούνται μπροστά στις ελληνικές πρεσβείες ανά την Ευρώπη.


Κούρδοι σκοτώνονται και από πυρά Ισραηλινών στο Βερολίνο, όταν προσπάθησαν να εισβάλουν και να το καταλάβουν το προξενείο.


Στην Αθήνα, παραιτούνται τρεις υπουργοί: τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, και οι υπουργοί Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης Α. Παπαδόπουλος και Φ. Πετσάλνικος.


Βάλτε στην θέση των Κούρδων , τις Οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ , ειδικά το άρθρο 2 (εκδόθηκε το 2000 και είναι δεσμευτικός για τα κράτη μέλη από το 2009 ) ..κ.α


Εάν ΔΕΝ τους παραδώσουμε τι θα συμβεί λέτε ;


Θα απασφαλίσει ο Ταγίπ Ερντογάν την βόμβα που λέγεται προσφυγικό , σε βάρος της ΕΕ , γεμίζοντας πάλι τα νησιά μας με κακόμοιρους πρόσφυγες – μετανάστες ;


Θα έχουμε κλιμάκωση του ξεσηκωμού της μουσουλμανικής μειονότητας;


Θα μας επιτεθεί με ένα Στρατό διαλυμένο και έχοντας ¨πληγεί ¨ η θέση του στο ΝATO ;


Θα τα ¨φτιάξει με την Ρωσία του Πούτιν ¨ , ερχόμενος σε ρήξη με την Αμερική ;


Τι επιλέγουμε συνεπώς ; Να παίξουμε καθυστερήσεις ; Έως πότε ;


Προς το παρόν «ενεργοποιείστε» ΚΑΙ τον Ειδικό Εντεταλμένο της ΕΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου