Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Στην Αθήνα η «Japan Week 2019»



Η «Ιαπωνική Εβδομάδα» είναι ένας θεσμός με διεθνή εμβέλεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα με στόχο την προώθηση του τουρισμού.


Η διοργάνωση της Japan Week 2019 στη χώρα μας αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την προβολή της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Ιαπωνίας και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες να γνωρίσουν περισσότερα για τις χώρες της Άπω Ανατολής.

Η ανάληψή της θεωρείται μεγάλη επιτυχία και προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, είχαν γίνει συντονισμένες ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).






Η «Japan Week» είναι θεσμός διεθνούς εμβέλειας που εγκαινιάστηκε το 1986 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα από το διεθνή οργανισμό International Friendship Association με την υποστήριξη της ιαπωνικής κυβέρνησης. 

Η φιλοξενία της «Ιαπωνικής Εβδομάδας 2019» στην Αθήνα συνιστά σημαντική ευκαιρία για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην τουριστική αγορά της Ιαπωνίας και αντίστροφα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με σχετικά πρόσφατη ανακοίνωση της FedHATTA, η οργάνωση της Japan Week του 2019 στην Αθήνα, θα φέρει ως 1.000 Ιάπωνες στην ελληνική πρωτεύουσα και θα εξασφαλίσει εκτενή προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου