Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πολιτική ανοικτών θυρών: η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης





Τον γύρο του διαδικτύου κάνει  ένα βίντεο με τίτλο: «Πολιτική ανοικτών θυρών: η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης» και παρουσιάζει την πλευρά των κατοίκων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν δεχτεί πρόσφυγες και προσπαθούν να συνυπάρξουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμa, είναι μια γυναίκα που εμφανίζεται και λέει πως «θύματα είμαστε εμείς, όχι αυτοί», αναφερόμενη στις συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και μεταναστών.







Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 6.000.000 προβολές και ανέβηκε από τον χρήστη Death of Nations.

Το μέγεθος της επιρροής που δέχονται οι χώρες από τον τεράστιο αριθμό μεταναστών που δέχονται καθημερινά, φαίνεται στα παρακάτω στοιχεία, όπου:
– Στο Λονδίνο το πιο δημοφιλές όνομα στα νεογέννητα αγόρια είναι το Μοχάμεντ.
– Στο Μπέρμιγχαμ οι χριστιανοί θα είναι μειοψηφία
– Ο Ιμράν επιδιώκει να αντικαταστήσει στο Βέλγιο τη νομοθεσία με τη Σαρία καθώς σύντομα οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία προβλέποντας ακρωτηριασμούς, λιθοβολισμούς και εκπαραθυρώσεις.
– Στο Όσλο το 100% των βιασμών πραγματοποιείται από μουσουλμάνους με 90% των θυμάτων να είναι νορβηγίδες.
– Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι το μέχρι πρότινος κράτος – μοντέλο, η Σουηδία θα είναι μια τριτοκοσμική χώρα σε 15 χρόνια χειρότερα κι από τη Λιβύη.
– Στη Σουηδία οι διαφωνούντες μαρκάρονται ως φασίστες και ναζί ενώ δέχονται και επιθέσεις από το μουσουλμανικό Επαναστατικό Μέτωπο ενώ περιγράφεται μαι φρικτή καθημερινότητα.
– Απειλητικές διαδηλώσεις εντός της Μεγάλης Βρετανίας απέναντι στην ίδια τη χώρα
– Σεξουαλικά στερημένοι βιάζουν ότι βρουν στη Γερμανία

Δείτε το βίντεο,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου