Τα τελευταία χρόνια όταν γίνεται ένας μεγάλος φονικός σεισμός, αυτοί που τους αποκαλούν «συνωμοσιολόγους», το ψάχνουν λίγο περισσότερο και κάποιες φορές καταλήγουν σε συμπεράσματα που τρελαίνουν…
Όπως και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτήν του 6,2 (για άλλα σεισμολογικά ινστιτούτα είναι 6,4) της Ιταλίας, υπάρχουν οι προϋποθέσεις αλλά και οι ενδείξεις ότι ο σεισμός θα μπορούσε να είναι τεχνητός και όχι προερχόμενος από φυσικά αίτια…
Όχι πολύ μακριά από την πληγείσα περιοχή, υπάρχει ένα «κομμάτι» του CERN, το οποίο CERN ουκ ολίγες φορές έχει στόχος για διάφορα θέματα που θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά για την ανθρωπότητα και, ίσως, για ολόκληρο τον πλανήτη…
To Laboratori Nazionali del Gran Sasso (LNGS) -υγροποιημένου φυσικού αερίου, είναι ένα εργαστήριο σωματιδιακής φυσικής του INFN, που βρίσκεται κοντά στο βουνό Gran Sasso στην Ιταλία, μεταξύ των πόλεων της L’Aquila και Teramo, περίπου 120 χιλιόμετρα από τη Ρώμη. Εκτός από ένα τμήμα της επιφάνειας του εργαστηρίου, υπάρχουν εκτεταμένες υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από το βουνό.
Το INFN, (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare) Εθνικό Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής) είναι το συντονιστικό όργανο για τη φυσική των πυρηνικών, σωματιδίων και Αστροσωματιδιακής στην Ιταλία. Το INFN συνεργάζεται με το CERN (και ουσιαστικά είναι κομμάτι του), με το Fermilab και διάφορα άλλα εργαστήρια στον κόσμο.
Ο ισχυρός σεισμός «χτύπησε» στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Ριέτι, περίπου 90 χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης.
Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, τα παραπάνω στοιχεία και η περιοχή της Ιταλίας που χτύπησε ο σεισμός, συνδέονται. Κατά συνέπεια θα μπορούσε να γεννηθεί ο ισχυρισμός ότι δεν είναι φυσικά τα αίτια που ταρακούνησαν, μία μεγάλη περιοχή «σβήνοντας» την από τον χάρτη με πολλούς νεκρούς που προς το παρόν φαίνεται να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τους 150. Άρα, ο σεισμός θα μπορούσε να είναι τεχνητός.
Αν αναρωτιέστε σε τι θα εξυπηρετούσε ένας τεχνητός σεισμός, σας παραπέμπουμε σε ένα απόσπασμα από το nea.allnewz.gr:
«»
Δυο μόλις μέρες πριν, συνομιλώντας με δημοσιογράφους σε συνάντηση στο θέρετρο Βερσίλια της κεντρικής Ιταλίας, ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωνε: «Στην Ευρώπη η λιτότητα προκάλεσε μόνον ζημιές».
«» Ενόψει της διάσκεψης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο νησί του Βεντοτένε, με την συμμετοχή του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της Γερμανίδας καγκελάριου ‘Ανγκελα Μέρκελ, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης τόνισε πως «ο ρόλος της χώρας του είναι να οικοδομεί γέφυρες, έστω και αν τελευταία είναι της μόδας εκείνοι οι οποίοι υψώνουν τείχη». Ο Ματέο Ρέντσι αποσαφήνισε επίσης ότι η λογική αυτή της διαλλακτικότητας ισχύει και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Ρωσία.
«» Αυτός ήταν ο πρώτος σεισμός.
Ο φονικός των 6,2 ρίχτερ σε επιφανειακό βάθος, ήταν… μετασεισμός! Άντε τώρα η Ιταλία να καταβάλει εκ νέου προσπάθειες να σηκώσει κεφάλι.
«» Κάνω λάθος; Ο σεισμός δεν ήταν τεχνητός; Ας πούμε ότι μπορεί. Μπορεί και να ήταν ο Εγκέλαδος. Υπάρχει ωστόσο και μια Χ πιθανότητα να μην κάνω λάθος; Όσο μικρή κι αν αυτή αξιολογηθεί, που δεν νομίζω ότι είναι μικρή, το ότι κάποιοι μπορούν να καθορίζουν ζωές, οικονομίες, πολιτικές με ένα μηχανάκι, αλλάζει τα πάντα!
Καταργεί κάθε εθνική κυριαρχία, κάθε ανθρώπινη ελευθερία.
«» Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει μια τέτοια άποψη; Πάντως όχι όλοι αυτοί που έχουν ήδη εκφραστεί κατά καιρούς για τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα σιωπηλού πολέμου, ούτε καν εκείνοι που μίλησαν για την τεχνολογική εποχή που θα αλλάξει τα δεδομένα, για καλύτερο έλεγχο των εθνών – βλέπε Ζ. Μπρεζίνσκι, Between Two Ages, δεκαετία ’70…
«» Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει μια τέτοια άποψη; Πάντως όχι όλοι αυτοί που έχουν ήδη εκφραστεί κατά καιρούς για τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα σιωπηλού πολέμου, ούτε καν εκείνοι που μίλησαν για την τεχνολογική εποχή που θα αλλάξει τα δεδομένα, για καλύτερο έλεγχο των εθνών – βλέπε Ζ. Μπρεζίνσκι, Between Two Ages, δεκαετία ’70…
Ζ. Μπρεζίνσκι
«»Δεν είναι εύκολο κανείς να πει αν αυτά όλα συνδέονται τόσο άμεσα και τόσο απλά μεταξύ τους. Απλά καταθέτουμε μία άποψη πέρα από την επιφανειακή έρευνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου