Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Το υπ. Άμυνας των ΗΠΑ αποχαρακτήρισε τρία βίντεο από «αερομαχίες» μαχητικών και UFO




Το υπ. Άμυνας των ΗΠΑ αποχαρακτήρισε τα βίντεο που έχουν καταγραφεί το 2004 και το 2015



Στον αποχαρακτηρισμό τριών βίντεο με συναντήσεις αμερικανικών μαχητικών με Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα (UFO) προχώρησε το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι πραγματικές και αληθινές.
Εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρόκειται για απόρρητο υλικό


Ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού αποκάλυψε χθες ότι τρία βίντεο τα οποία απεικονίζουν αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, ήταν απόρρητο υλικό και κακώς έχουν προβληθεί.

Η δήλωση του Τζόζεφ Γκράντισερ έχει προκαλέσει σάλο καθώς ουσιαστικά δεν διαψεύδει ότι αυτές οι αερομαχίες όντως συνέβησαν στο διάστημα ανάμεσα στο 2004 και 2015.

Η αποκάλυψη των βίντεο δεν είναι ωστόσο καινούργια. Το 2017, οι New York Times είχαν δημοσιεύσει συνεντεύξεις δύο αμερικανών πιλότων οι οποίοι επιβεβαίων την ύπαρξη μίας έρευνας του Πενταγώνου σχετικά με τα UFO στην οποία περιλαμβάνονταν περιστατικά τα οποία δεν ήταν να εξηγηθούν.

Το Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησαν από το The Stars Academy of Arts & Sciences, μια εταιρεία που συνιδρύθηκε από τον πρώην μουσικό Tom DeLonge που μελετά πληροφορίες σχετικά με μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Οι δύο πιλότοι είχαν πει ότι συνάντησαν αγνώστου ταυτότητα αντικείμενα κατά τη διάρκεια των αποστολών τους χωρίς όμως να αναφέρουν ότι αυτά ήταν εξωγήινης προέλευσης.

Το 2017, ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα άγνωστα αντικείμενα το 2004 είπε στο CNNi ότι το αντικείμενο κινήθηκε με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

«Καθώς πλησίασα ... επιτάχυνε γρήγορα νότια και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα», δήλωσε ο συνταξιούχος πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ Ντέιβιντ Φράβερ. «Ήταν σαν μια μπάλα πινγκ πονγκ, που αναπηδούσε από έναν τοίχο», πρόσθεσε.


Ανάλογες μαρτυρίες πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού φιλοξενήθηκαν και σε ντοκιμαντέρο σχετικό με την ύπαρξη UFO, στο History Channel.

Οι συνεντεύξεις συνοδεύονταν από τρία διαφορετικά βίντεο τραβηγμένα από το πιλοτήριο των αμερικανικών μαχητικών αλλά και οθόνες ραντάρ, στα οποία εμφανίζοντας αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα να πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες σε πολύ μεγάλο ύψος πάνω από τη Γη και τα οποία δεν διέθεταν φτερά ενώ επίσης δεν φαινόταν να έχουν κάποιου είδους κινητήρα. 

Η υπόθεση είχε ωστόσο ξεχαστεί χωρίς να δωθεί έκταση μέχρι χθες, όταν τα ίδια βίντεο άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Video: Βίντεο ντοκουμέντο: Αμερικανικό μαχητικό καταγράφει άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο





Οι κρατικοί αξιωματούχοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου έκριναν ότι τα πλάνα «δεν αποκαλύπτουν κάποιο ευαίσθητο στοιχείο ή σύστημα».





«Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως "αγνώστου ταυτότητας"».





Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένα σκούρο κυκλικό αντικειμένο να πετάει μπροστά από ένα τζετ, στο δεύτερο καταγράφεται ένα μικρό αντικείμενο να τρέχει στο έδαφος με μοναδική ταχύτητα και στο τρίτο φαίνεται ένα κυκλικό αντικείμενο αρχικά να επιταχύνει, στη συνέχεια να επιβραδύνει και τέλος να πλησιάζει την κάμερα του πιλότου του μαχητικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου