Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ανάσταση νεκρών σε 10 χρόνια προβλέπει ειδικός στην κρυογονική! (Φωτό-Βίντεο)




Ένα απίστευτο σενάριο που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας ίσως γίνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια! 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει Αμερικανός ειδικός στην κρυογονική, σύμφωνα με τον όποιο μέσα στην επόμενη δεκαετία οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να αναστήσουν νεκρό που θα έχουν καταψύξει!



Ο Ντένις Κοβάλσκι, πρόεδρος του Cryonics Institute, πιστεύει μάλιστα ότι σύντομα η τεχνική θα φέρει τον «θάνατο» των κηδειών, καθώς και θα τις αντικαταστήσει και μάλιστα, σε τιμή ευκαιρίας.

Ο ίδιος, μάλιστα, κατέβαλε 140.000 δολάρια στην εταιρία για να «κλείσει θέση» όταν έρθει εκείνη η ώρα για τον ίδιο, την σύζυγό του και τα τρία παιδιά του.




Περίπου 350 πτώματα παγκοσμίως διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία, με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να επανέλθουν στη ζωή στο μέλλον. Ο Ντένις Κοβάλσκι, πρόεδρος του Cryonics Institute που εδρεύει στο Μίσιγκαν, ισχυρίστηκε πως οι επιστήμονες θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν ένα από αυτά τα πτώματα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.


«Αν σκεφτείς για παράδειγμα το CPR, φαινόταν κάτι το απίστευτο πριν από 100 χρόνια. Τώρα θεωρούμε αυτή την τεχνολογία, δεδομένη. Η κρυογονική επανένταξη σε ζωή θα πρέπει σίγουρα να είναι εφικτή σε 100 χρόνια, αλλά θα μπορούσε να γίνει και σε μόλις 10», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Daily Star.



Ο Κοβάλσκι, που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων, δήλωσε ότι 1.767 άνθρωποι από όλον τον κόσμο έχουν πληρώσει για να καταψυχθούν στο ινστιτούτου του στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν, ένα από τα τρία ινστιτούτα στον κόσμο που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες.

Μέχρι σήμερα ο Κοβάλσκι έχει ήδη καταψύξει 160 ανθρώπους, ενώ η τεχνική που εφαρμόζει περιλαμβάνει τη βύθιση του πτώματος σε υγρό άζωτο.




Ο ειδικός προβλέπει ότι παρόλο που στις μέρες μας το κόστος για την κρυοσυντήρηση ανέρχεται σε 28.000 δολάρια το άτομο, σύντομα η τιμή θα μειωθεί και η κρυογονική θα αντικαταστήσει τις παραδοσιακές κηδείες ή την αποτέφρωση των νεκρών.




«Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, ωστόσο συμβαίνει τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κοβάλσκι, προσθέτοντας ότι η κρυογονική είναι ένα όχημα που μας μεταφέρει στο μέλλον.


Huge Advancements In Technology Boosted Interest In Cryogenic Freezing ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου