Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... Έκαναν Λέσχη Αξιωματικών κομματικό εντευκτήριο του ΠΑΣΟΚ...





Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη στρατιωτικής μονάδας με θέμα τη Φώφη Γεννηματά και έχει ανάψει «φωτιές» αναφέρθηκε σε στήλη της εφημερίδας «Νέα Κρήτη».



Όπως αναφέρει στο σχόλιο η εφημερίδα:


«Μα, είναι δυνατόν η Λέσχη μιας στρατιωτικής μονάδας να μπορεί να μετατρέπεται σε πολιτικό εντευκτήριο; Κι όμως είναι δυνατό! Συνέβη στο Ηράκλειο, και μάλιστα το μεσημεριανό γεύμα είχε κυρίως πιάτο… τη Φώφη! Όλα αυτά ακούγονται μπερδεμένα, όμως ας τα πάρουμε από την αρχή…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια πολιτική μάζωξη στο Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα, η πολιτική μάζωξη πραγματοποιήθηκε σαφώς για χάρη του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη που ήταν παρών, αλλά οργανώθηκε από το γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, το μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη.

Ο χώρος που φιλοξενήθηκε η μάζωξη, όμως, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και εύλογες απορίες. Λέγεται ότι η μάζωξη έγινε στη θερινή Λέσχη Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο λεγόμενο «Ζορμπά», στην παραλία του Καρτερού».

ΝΟΔΕ: Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Λέσχη Αξιωματικών για πολιτικές συναθροίσεις
Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφέρεται στην κομματική συνεστίαση στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Στρατιωτική Λέσχη Αξιωματικών στον Καρτερό.


Όπως τονίζει:

«Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η πραγματοποίηση μίνι κομματικής συνεστίασης στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή κοινώς Συμπαράταξης στη θερινή Λέσχη Αξιωματικών της Αεροπορίας (!!), στην παραλία του Καρτερού, χθες το μεσημέρι.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δεχτούμε ότι δε γνωρίζουν τα όσα ορίζει το Σύνταγμα για την κομματική ουδετερότητα των ενόπλων δυνάμεων και των εγκαταστάσεων τους! Ο φερόμενος για υποψήφιος πρόεδρος δεν οφείλει να το γνωρίζει;

Δεν γνωρίζουν άραγε το άρθρο 29 παρ. 3 του Συντάγματος: «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας»;

Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Λέσχη Αξιωματικών του Στρατού για πολιτικές συναθροίσεις και ότι με τέτοιες συμπεριφορές πλήττουν το θεσμό που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου