Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Δύο θεατρικά έργα με δωρεάν είσοδο για την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 από το Θεατρικό εργαστήρι Αθήνα




Δωρεάν είσοδο σε δύο θεατρικά έργα την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 από το θεατρικό εργαστήρι Αθήνα. Κρατήστε τώρα δωρεάν τη θέση σας. Προλάβετε!



Το θεατρικό εργαστήρι Αθήνα, σας προσκαλεί σε δύο θεατρικά έργα με δωρεάν είσοδο, που θα παρουσιαστούν την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στο θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 - Αθήνα), από τους σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου Αθήνα. 


Κρατήστε τώρα και απολύτως Δωρεάν τη θέση σας σε όποιο από τα δύο θεατρικά έργα θέλετε (ή και στα δύο έργα) συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης θέσης (που θα βρείτε και στο κάτω μέρος της σελίδας).


Πρώτο Θεατρικό έργο:

Κάθε Πέμπτη μετά τη δουλειά
Σύλληψη, διδασκαλία - σκηνοθεσία: Εύα Αλεξανδρή

Θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 - Αθήνα τηλ: 210 8677070)
Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00


Παίζουν κατά αλφαβητική σειρά οι σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου Αθήνα:


Μανώλια Αγάπιου, Κώστας Ανδρεάδης, Χριστίνα Γεωργίου, Όλγα Ζαφείρη, Γιούλη Κεφαλά, Ευγενία Κλεφτάκη, Αθηνά Κονιστή, Γιώτα Πανταζίδου, Φωτεινή Τσετσώνη, Ειριάννα Χατζηπαυλή.


Λίγα λόγια για το έργο:


Κάθε Πέμπτη μια ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων, άγνωστοι μεταξύ τους, το βράδυ μετά τις δουλειές τους, συναντιούνται σε ένα εργαστήρι θεάτρου. 


Μια αίθουσα που χωρίζεται στα δύο. Από τη μία η σκηνή και από την άλλη το κοινό. Όπως ακριβώς και στη ζωή, άλλοτε πρωταγωνιστές και άλλες φορές παρατηρητές της. 

Η επιλογή να ανέβει κανείς στη σκηνή, να εγκαταλείψει την ασφάλεια του θεατή και να γίνει ο ίδιος δημιουργός, δεν είναι εύκολη. 

Χάνεται το αίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς ως προς τον εαυτό του καθώς και κάθε βεβαιότητα που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Είναι όλα και πάλι διαπραγματεύσιμα, αρχίζει μια νέα ζωή, αυτή τη φορά καλλιτεχνική. Η διαδρομή πρέπει να γίνει όλη από την αρχή.


Μια τέτοια διαδρομή θα παρακολουθήσετε εδώ απόψε. Η μάλλον ένα μέρος της, αν σκεφτεί κανείς πόση απόσταση διανύθηκε μέχρι εδώ αλλά και πόσο δρόμο έχει ακόμα...


Δεύτερο Θεατρικό έργο:


Η αυλή των δικών μας θαυμάτων

Σύλληψη, διδασκαλία - σκηνοθεσία: Γιώργος ΚοντοπόδηςΧορογραφία: Ιλεάννα Κανά

Θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 - Αθήνα τηλ: 210 8677070)
Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30

Παίζουν κατά αλφαβητική σειρά οι σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου Αθήνα:


Μανώλια Αγάπιου, Κώστας Ανδρεάδης, Χριστίνα Γεωργίου, Όλγα Ζαφείρη, Γιούλη Κεφαλά, Ευγενία Κλεφτάκη, Αθηνά Κονιστή, Γιώτα Πανταζίδου, Φωτεινή Τσετσώνη, Ειριάννα Χατζηπαυλή.


Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια αυλή, κάπου εκεί στην δεκαετία του '60, μένει η Ελένη, η Αντιγόνη, η Στέλλα και η Γέρμα, τέσσερις γυναίκες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, με ένα μόνο κοινό: Όλες θα δεχτούν απρόσμενη επίσκεψη από τις αδερφές τους Άννα, Ισμήνη, Μπλανς. 

Επίσκεψη με χρωστούμενα ετών για την πρώτη, με μεγάλες αποκαλύψεις για την δεύτερη και με αφορμές για νέα "ξεκινήματα'' για τις άλλες δύο. Στον διπλανό οίκο ανοχής οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. 

Νέες ''κοπέλες'' έρχονται στην επιχείρηση, οι υπάρχουσες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, τα σπίτια... κλείνουν... οι άνθρωποι "φεύγουν''. Και ανάμεσά τους η ιστορία δύο κοριτσιών, της Λίζας και της Καίτης, από τα πρώτα νηπιακά τους χρόνια, μέχρι τα βαθιά γεράματα... μια φιλία ετών που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου...



Μια παράσταση, που μας δείχνει πως σε όλες τις εποχές, σε όλα τα μήκη της γης, σε όλες τις ηλικίες... οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό στοιχείο: Την αγάπη, τον έρωτα, τα συναισθήματα...





Φόρμα κράτησης θέσης

Κρατήστε τη θέση σας για τα δύο θεατρικά έργα με δωρεάν είσοδο στις 2/7/17, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Σημαντικό!! Η κράτηση της θέσης σας δεν σας υποχρεώνει να έρθετε στις παραστάσεις μας. Απλώς, μας βοηθάτε να υπολογίσουμε κατά προσέγγιση τις θέσεις και τον αριθμό των θεατών. Εφόσον συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, θα σας υπενθυμίσουμε την ημέρα και ώρα των παραστάσεων (με email ή με sms) λίγες μέρες πριν από την έναρξή τους. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραστάσεις θα γίνουν στο θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 - Αθήνα) και η είσοδος είναι απολύτως δωρεάν! Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου