Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η ισλαμική τρομοκρατία απειλεί ευθέως το δυτικό κόσμο και αξίες που κατακτήθηκαν με αίμα κυρίως από τους κοινωνικούς αγώνες.




Με αφορμή την τραγωδία του Manchester διαπιστώνω συχνά την αμηχανία της εγχώριας και διεθνούς Αριστεράς να καταδικάσει τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και εξτρεμισμό. 




Ναι, φταίει η Δύση που βομβάρδισε τη Μέση Ανατολή και τον εξέθρεψε. Φταίει το τσουνάμι της ανισότητας που σαρώνει τον πλανήτη. Όμως και η άνοδος του ναζισμού στη Γερμανία του μεσοπολέμου οφείλεται σε ανάλογες αιτίες και ο δυτικός κόσμος ενώθηκε και πολέμησε τη θανάσιμη απειλή.

Πρέπει, επιτέλους, να δούμε την αλήθεια κατάματα. Η ισλαμική τρομοκρατία απειλεί ευθέως το δυτικό κόσμο και αξίες που κατακτήθηκαν με αίμα κυρίως από τους κοινωνικούς αγώνες. 

Δεν είναι μόνο η θρησκευτική ελευθερία που κινδυνεύει. Είναι η πολιτισμική ελευθερία, η ισότητα των δύο φύλων, η ανοιχτή και πολυπολιτισμική κοινωνία, η ασφάλεια των πολιτών, των γυναικών, των παιδιών, των ομοφυλόφιλων, των αδύναμων.

Το Ισλαμικό Κράτος και κάθε υβρίδιο τρομοκρατίας είναι ο Χίτλερ με τουρμπάνι. Αποτελεί εγκληματικό λάθος της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων στο όνομα της πολιτικής ορθότητας να φοβούνται την πραγματικότητα. 

Ας μην ξεχνάμε τον ειρηνιστή Chamberlain, πρωθυπουργό της Βρετανίας, που για χρόνια ανεχόταν τον "Χερ Χίτλερ" μέχρι που ήταν αργά. Μέχρι που ο Β Παγκόσμιος μας στοίχισε 40 εκατομμύρια ψυχές...

ΦΒ. ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
George Christopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου