Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Volotea: Σχεδιάζει βάση στην Αθήνα. Θα πετάει σε 30 προορισμούς




Η Volotea ανακοίνωσε σήμερα νέο διεθνή προορισμό από Αθήνα καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια. Που σχεδιάζει να πετάει. Προσφορές από 5 ευρώ



Δυναμική διείσδυση στην ελληνική αγορά σκοπεύει να πραγματοποιήσει η νεόκοπη, ισπανική αεροπορική χαμηλού κόστους Voletea. Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, την επομένη των 5ων γενεθλίων της, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Carlos Munoz CEO και ιδρυτής της εταιρείας ανέφερε ότι η Volotea εξατάζει την δημιουργία βάσης στον ΔΑΑ, προσδιορίζοντας την εξέλιξη αυτή να υλοποιείται σε διάστημα από 6 έως 18 μήνες.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε " η Ελλάδα αποτελεί στρατηγική αγορά για την Volotea, την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά μας, όπου σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά τα επόμενα χρόνια". Η εταιρεία έχει παρουσία στην χώρα από την πρώτη χρονιά δραστηριοποίηση της, το 2012, και ήδη μόνο από την Αθήνα έχει μεταφέρει περισσότερους από 100.000 επιβάτες. Από το Ελευθέριος Βενιζέλος ήδη πετάει προς Μπάρι, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Παλέρμο, Βενετία ενώ από τις 26 Μαϊού θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με την Γένοβα (Genoa).


Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: “Xαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Volotea να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2017, προσθέτοντας στις υφιστάμενες συνδέσεις της τη Γένοβα ένα μοναδικό προορισμό που σίγουρα θα αγαπήσουν οι Έλληνες ταξιδιώτες! Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία τριετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!"


Όπως αναφέρθηκε στην Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου, η δημιουργία βάσης θα αυξήσει σε πλήρη ανάπτυξη τους προορισμούς από και προς την Αθήνα σε βάθους χρόνου σε 30. Οι συνδέσεις όπως ανέφεραν στελέχη της Volotea θα αφορούν τόσο πτήσεις εσωτερικού όσο και σύνδεση της Αθήνας με πόλεις της Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας καθώς και προορισμούς σε Βαλκάνια, Κύπρο και Ισραήλ.




Το 2017, η Volotea πρόσθεσε περισσότερα από 40 νέα δρομολόγια στο δίκτυο της, σε ένα σύνολο 243 προορισμών, με πτήσεις προς 79 πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη σε 16 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ισραήλ, Αλβανία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ην. Βασίλειο, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας φέτος θα μεταφέρει 4,3 εκατ. επιβάτες.


Με αφορμή τον εορτασμό των 5 γενεθλίων της Volotea η αεροπορική προσφέρει, πτήσεις εσωτερικού (μαζί με τους φόρους) από 5 ευρώ και εξωτερικού από 15 ή 25 ευρώ αναλόγως τον προορισμό και την ημερομηνία ταξιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου