Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ρόδος: Πλειστηριασμός οικοπέδου από τούρκικη τράπεζα




Η κερκόπορτα για πλειστηριασμούς σε ξένα funds έχει ήδη ανοίξει. Ωστόσο για πρώτη φορά θα γίνει πλειστηριασμός οικοπέδου σε ξένη κρατική τράπεζα. Και αφορά οικόπεδο στη Ρόδο, το οποίο βγάζει στο “σφυρί” τουρκική τράπεζα.
Το θέμα το διαβάσαμε στην προσωπική σελίδα στο facebook του Κλεάνθη Χαϊδευτού, και υπάρχουν όλα τα στοιχεία. Αναλυτικά:




“Το κερασάκι στην τούρτα των κατασχέσεων των ιδιοκτησιών των ελλήνων από τις τράπεζες, αποτελεί ο επικείμενος πλειστηριασμός οικοπέδου τεσσάρων στρεμμάτων από την τουρκική και μάλιστα κρατική τράπεζα T.C. Ziraat Bankasi A.S. στην περιοχή Κοσκίνου στο βόρειο τμήμα της Ρόδου, απέναντι από τα τουρκικά παράλια.
Αφού ο ελληνικός λαός έδωσε 250 δις ευρώ για να σώσει τις κατεφημισμό πλέον ελληνικές τραπεζες, αλλά και πολλές ευρωπαϊκές, ήρθε η στιγμή και οι τουρκικές τράπεζες να πάρουν το μπαχτσίσι τους.
Αυτά παθαίνει όποιος ακόμα μετά από επτά χρόνια πιστεύει πως η τρόικα ήρθε για να σώσει την Ελλάδα.

Επισπεύδουσα: ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία “T.C Ziraat Bankasi A.S”, που εδρεύει στην Τουρκία, στην πόλη Άγκυρα, οδός Doganbey Mahallesi Attaturk Bulvari, αρ.8, νόμιμα εγκατεστημένη στην Ελλάδα, οδός Ερμού, αρ.2 Αθήνα, υποκατάστημα Ρόδου, οδός Γρ. Λαμπράκη 16 & Αμερικής, νόμιμα εκπροσωπούμενη, με ΑΦΜ:998282382 / Δ.Ο.Υ: Ρόδου Καθ’ ου ο πλειστηριασμός: ********************, με ΑΦΜ:*********** / Δ.Ο.Υ:Ρόδου, κάτοικος Κοσκινού Ρόδου.
Τιμή Εκτίμησης και Πρώτης Προσφοράς ορίζεται η εμπορική αξία του ακινήτου όπως αυτή προσδιορίζεται κατά την κατάσχεση (άρθρο 995, παρ.1, εδ.4 του Κ.ΠΟΛ.Δ) στο ποσό των εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ (135.000,00€).
Πλειστηριαζόμενο ακίνητο: Ένας αγρός – “Γήπεδο” ακανόνιστου σχήματος, ημιβραχώδες που καλύπτεται από αυτοφυή χαμηλή βλάστηση, ο οποίος βρίσκεται στη θέση Αγγελή, στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου που υπάγεται στον πρώην Δήμο Καλλιθέας. Κείται εκτός σχεδίου πόλεως Ρόδου, εκτός Οικισμού Κοσκινού, εκτός ζώνης. Το γήπεδο διαθέτει επιφάνεια 4.000,00τ.μ.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου