Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΚΑΚΗ ΤΩΝ JUMBO ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ





Καμία έκπληξη πια. Το χθεσινό τραγικό δυστύχημα στη Λαμία έγινε αφορμή ώστε τα ΜΜΕ να ξεκινήσουν έναν διαγωνισμό αγιοποίησης της οικογένειας Βακάκη των Jumbo που πλουτίζει πληρώνοντας τους εργαζόμενους 2,2 ευρώ την ώρα,
όταν έχει καθαρά κέρδη πάνω από μισό δις το χρόνο και που έχει γεμίσει την αγορά με ελαττωματικά και επικίνδυνα προϊόντα, για τα οποία έχουν επιβληθεί στην εταιρεία πρόστιμα άνω των 500.000 ευρώ!







Σχεδόν κουβέντα για τη δύστυχη μητέρα και το τρίχρονο παιδάκι τους που χωρίς να φταίνε έπεσαν θύματα της παρανοϊκής πορείας της Πόρσε του νεαρού Βακάκη που δυστυχώς έχασε κι αυτός τη ζωή του όπως κι ο νεαρός συνοδηγός του. Σχεδόν κουβέντα για τον δύσμοιρο άντρα που τον βλέπει κανείς στο βίντεο του ατυχήματος να κρατά το κεφάλι του βλέποντας την οικογένειά του να καίγεται ζωντανή από μια συμπεριφορά που διδάσκει η παρασιτική αστική τάξη τους πορφυρογέννητους διαδόχους της. Σπάστε τα όλα, καταργήστε κάθε νόμο και κανόνα, για εσάς είναι η ζωή. Μόνο που κάποιες φορές οι αμαρτίες αυτών των γονέων παιδεύουσι τέκνα και καταστρέφουν αθώους ανθρώπους.

7 σχόλια:

  1. πόσο δίκιο έχεις, διαβάστε εδώ δυο λέξεις για τα άδικα θύματα και μια ολόκληρη σελίδα διαφήμιση jumbo http://kourdistoportocali.com/news-desk/echase-pedi-tou-o-anthropos-pou-edine-chara-se-ekatommyria-pedia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς το διάβασα και μου ήρθε αναγούλα κυριολεκτικά με τον τίτλο του άρθρου εμετική δημοσιογραφία....

      Διαγραφή
  2. Και εγκυος η ατυχη κοπελα στο 2ο παιδακι που το μαθανε μολις πριν λιγες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και να είναι χαθήκαν 4 νέοι άνθρωποι δεν έχει να κάνει ΜΕ το χρήμα Γιατί η ζωή δεν αγοράζεται με το χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κείμενο εμετός και ξερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπαρχουν λογια κακια ωρα υπαρχει κριμα για ολουσ κανενασ δν το ηθελε ο θεοσ να τουσ αναπαυσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιεμαι μηπως φταιει το αυτοκινητο...οπως ειχε γινει με εμενα στο παρελθον...6 μηνων αυτοκινητο καινουργιο αγορασμενο,εφυγε απο το δρομο,καθαρη δευτερα ητανε,ανεπτυξε απο μονο του ταχυτητα,και σταματησε μετα απο 300 μετρα σε 2 κολωνες,δεν ανοιξαν αεροσακοι,ενω υπηρχε ζωνη,εσταλησαν οι αισθητηρες στην γερμανια με κουριερ και με γραμμα απο το δικηγορο....δηλωσαν οι γερμανοι, οτι χαθηκαν στο δικο τους μειλ οφισ..οποτε εξαφανησαν τα στοιχεια...γνωριζω κατοπιν ερευνας,οτι ευθυνονται οι αερογωγοι,περνουν και δημιουργουν κενο,κατω απο τις ροδες της...και γινεται αεροπλανο.Προσωπικα ημουνα πολυ τυχερη που σωθηκα και το θαυμα του νοσοκομειου Υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή