Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δορυφόρος Μαύρος Ιππότης - Ένα μυστήριο 13.000 χρόνων





Αυτός ο "Τεχνητός Δορυφόρος" έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τέλη της δεκαετίας του '50 και έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αντικείμενα στο χώρο. Στην αρχή πίστευαν ότι είναι ένας ρωσικός κατασκοπευτικός δορυφόρος, ο Black Knight -ο Μαύρος Ιππότης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.


Σύμφωνα με τους οργανισμούς παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο, Ο Μαύρος Ιππότης μεταδίδει ραδιοσήματα, εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το "Άγνωστης Ταυτότητας Διαστημικό Αντικείμενο".

Οι φήμες θέλουν τον Nikola Tesla να είναι ο πρώτος άνθρωπος που "έπιασε" ένα σήμα από αυτόν τον απόκοσμο δορυφόρο το 1899, μετά την κατασκευή μιας συσκευής ραδιοφώνου υψηλής τάσης στο Colorado Springs.




Από το 1930 αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν αναφορές για παράξενα ραδιοσήματα τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από τον "Μαύρο Ιππότη".

Το 1957, ο Δρ. Luis Corralos του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας τον φωτογράφησε ενώ τραβούσε φωτογραφίες του Sputnik II καθώς περνούσε πάνω από το Καράκας.

Η ιστορία του Μαύρου Ιππότη έκανε ντεμπούτο μέσα ενημέρωσης στη δεκαετία του 1950, όταν η St. Louis Dispatch και η San Francisco Examiner έγραψαν για το "Satellite" στις 14 Μάη, 1954.

Το περιοδικό Time έγραψε γι 'αυτό στις 7 Μαρτίου, 1960.

Το 1957, είδαν ένα άγνωστο "αντικείμενο" να κάνει "σκιά" στο διαστημόπλοιο Sputnik 1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το "Άγνωστης Ταυτότητας Αντικείμενο" ήταν σε πολική τροχιά.

Το 1957 οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι ούτε οι Ρώσοι κατείχαν την τεχνολογία για να έχουν ένα διαστημικό σκάφος σε πολική τροχιά.

Ο πρώτος δορυφόρος σε πολική τροχιά ξεκίνησε γύρω στο 1960.

Οι πολικές τροχιές χρησιμοποιούνται συχνά για τη χαρτογράφηση της γης, την παρατήρηση της γης, συλλαμβάνοντας τη γη καθώς ο χρόνος περνά από ένα σημείο και για αναγνώριση των δορυφόρων. Αυτό θα θέσει τον Μαύρο Ιππότη στην κατηγορία των δορυφόρων παρατήρησης.

Κατά το 1960, ο Μαύρος Ιππότης βρισκόταν και πάλι σε πολική τροχιά. Οι αστρονόμοι και οι επιστήμονες υπολόγισαν το βάρος του αντικειμένου να είναι πάνω από 10 τόνους που ήταν εκείνη τη στιγμή ο βαρύτερος τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Η τροχιά του Μαύρου Ιππότη ήταν αντίθετη με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τη Γη.


Η Grumman Aircraft Corporation έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό το μυστηριώδη "Δορυφόρο". Στις 3 Σεπτεμβρίου 1960, επτά μήνες αφού το ραντάρ εντόπισε για πρώτη φορά τον δορυφόρο, μια κάμερα παρακολούθησης στο εργοστάσιο της Grumman Aircraft Corporation του Long Island πήρε μια φωτογραφία του Μαύρου Ιππότη.

Η Grumman Aircraft Corporation σχημάτισε επιτροπή για να μελετήσει τα δεδομένα που λαμβάνονταν από τις παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά τίποτα δεν ανακοινώθηκε δημόσια.

Το 1963, ο Gordon Cooper πήγε στο διάστημα. Στην τελική τροχιά του, ο ίδιος ανέφερε ότι είδε ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο μπροστά στην κάψουλας του σε απόσταση να κινείται προς διαστημόπλοιο του.


Ο σταθμός παρακολούθησης Muchea, στην Αυστραλία, στην οποία ο Cooper ανέφερε το αντικείμενο, εντόπισε αυτό το Άγνωστο Αντικείμενο στο ραντάρ να ταξιδεύει προς τα Δυτικά.

Ήταν ο χειριστής του Ham Radio που αποκωδικοποίησε προφανώς μια σειρά από σήματα που λήφθηκαν από τον UFO Δορυφότο και ερμηνεύεται ως ένα διάγραμμα αστεριών με επίκεντρο το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη.

Σύμφωνα με το αποκωδικοποιημένο μήνυμα, ο Μαύρος Ιππότης προέρχεται από το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη. Ήρθε στη Γη πριν από 13.000 χρόνια.

Στις 23 Αυγούστου 1954 το περιοδικό τεχνολογίας Aviation Week and Space Technology κυκλοφόρησε μια ιστορία για τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη που εξόργισε το Πεντάγωνο το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες.
Η NASA έχει κυκλοφορήσει επίσημα εικόνες που δείχνουν προφανώς τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη


Η ιστορία του Μαύρου ιππότη έρχεται από το 1960. Και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να επανήλθε εδώ στο διαδίκτυο. Με ένα μοναδικό τρόπο, λέγεται ότι έχει παρατηρηθεί για πρώτη φορά από το Sputnik.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τον Χαρακτήρισαν ως ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά γύρω από το πολική περιοχή και ότι η τεχνολογία της εποχής, δεν αναγνωρίζεται.

Το μυστήριο βαθαίνει όταν η Γη άρχισε να λαμβάνει ραδιοκύματα με κωδικοποιημένα μηνύματα που ερμηνεύονται, και περιγράφουν ένα χάρτη των άστρων ορατό από τη Γη περίπου 13.000 χρόνια πριν.

Έτσι, το αναλύει ενός αστρονόμος, Duncan Lunan

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Duncan Lunan με ραντάρ κάμερας παρακολούθησης του Long Island τον αποκάλυψε δέκα μήνες αργότερα, αλλά δεν μπορούσε να πάρει μια εικόνα. Από το έδαφος ερασιτέχνες αστρονόμοι είπαν οτι τον είδαν

Και τον περιέγραψαν ως ένα μεγάλο κόκκινο λαμπερό αντικείμενο να κινείται προς τα ανατολικά με ταχύτητα υψηλότερη από το κανονικό. 


 


Στίς Ηνωμένες Πολιτείες Ιδρύθηκε μια επιτροπή για να ερευνήσει το θέμα και να είναι σε θέση να μελετήσει, αλλά η οτιδήποτε έρευνα δεν αποκαλύφθηκε. Υπάρχουν αναφορές για το Black Knight (Μαύρου ιππότη) τρία χρόνια αργότερα, το 1963, κατά τη διάρκεια της αποστολής του Mercury-Atlas 9.

Σε αυτή την αποστολή ο αστροναύτης Gordon Cooper ο οποίος με το σκάφους του, παρέμεινε σε τροχιά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την πλήρη κύκλο της γής είκοσι δύο φορές, εντοπίσε και πάλι τον "Black Knight" περιγράφοντάς το ως ενα λαμπερό πράσινο αντικείμενο πού ερχόταν προς την κατεύθυνση της κάψουλας.

Ο Cooper κατέγραψε αμέσως την παρατήρηση και ο σταθμός παρακολούθησης στην Αυστραλία καταφέρε να υποκλέψη το σήμα. Για αυτή την παρατήρηση μίλησαν επίσης στο τηλεοπτικό κανάλι NBC, αλλά στούς δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να πάρουν συνέντευξη από τόν αστροναύτη.

Μετά η NASA έδωσε μια επίσημη εξήγηση που περιέγραψε την παρατήρηση ως μια παραίσθηση που οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος στην κάψουλα.

Στη συνέχεια, μια αμήχανη σιωπή μέχρι το 1998, όταν είπαν ότι είχαν ληφθεί έξι εικόνες του αντικειμένου από το πλήρωμα του STS-88

Αλλά τίποτα δεν αποκαλύφθηκε μέχρι το 2011, όταν η NASA κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς την προσθήκη εξηγήσεων .

Μέχρι και τώρα που γράφω αυτά δέν υπάρχει αναφορά για τον Μαύρο Ιππότη καί Μάλλον δεν θα ξανά υπάρξει πότε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου