Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016


Μήπως έχετε σωσία και δεν το ξέρετε; Υπάρχει τρόπος να το μάθετε

Τρεις φίλοι ξεκίνησαν μια εκστρατεία στο Facebook που ονομάζεται “Δίδυμοι Ξένοι” (Twin Strangers), για να βρουν τους σωσίες τους.

Η 26χρονος Niamh Geaney από το Δουβλίνο έβαλε στοίχημα με τον Terence Manzanga και τον Harry English, από το Πανεπιστήμιο Dublin City για το ποιος θα βρει το άτομο με την μεγαλύτερη ομοιότητα με τον ίδιο εντός 28 ημερών.

Δημοσιοποίησαν την εκστρατεία τους στο Facebook, το Twitter και το Instagram και άρχισαν να λαμβάνουν φωτογραφίες από όλο τον κόσμο.

Μετά από μόλις δύο εβδομάδες, η Niamh βρήκε για πρώτη φορά το εν δυνάμει ταίρι της – την Karen Branigan, η οποία, παραδόξως, ζει σε απόσταση μόλις μίας ώρας μακριά της.

Η Niamh έγραψε στο Facebook: «Βρήκα την Karen με τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό το Σαββατοκύριακο συναντηθήκαμε και στην πραγματική ζωή!»

Η ομάδα εμπνεύστηκε το εγχείρημα από τη δημοσιογράφο Sophie Robehmed, η οποία, το 2011, γοητεύτηκε από την ιδέα θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που της μοιάζει καταπληκτικά.

Η Sophie κατάφερε να βρει το δίδυμο ταίρι της στο Μπέρμιγχαμ.

Το τρίο αποφάσισε επίσης να δοκιμάσει να βοηθήσει οποιονδήποτε άλλο να βρει τον σωσία του, καθώς έχουν ήδη κατακλυστεί από μηνύματα ατόμων που ψάχνουν τους δικούς τους Δίδυμους Ξένους.

Παρακολουθήστε παρακάτω τη στιγμή που συναντήθηκαν η Niamh και η Karen.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου