Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

O ΣΥΡΙΖΑ είναι δική ΣΟΥ υπόθεση - Δυναμώνουμε μαζί ΓΝΩΡΙΣΕ | ΠΡΟΤΕΙΝΕ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ Εγώ πάντως εγκατέστησα πολυθρόνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας μας. Από εκεί μπορώ να παρακολουθώ τέλεια και απολαυστικά την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.





O ΣΥΡΙΖΑ είναι δική ΣΟΥ υπόθεση - 


Αποδυναμώνω συνώνυμα
κάνω πτωχόν
αδυνατίζω
εξασθενίζω
εξασθενώ







ΓΝΩΡΙΣΕ | ΠΡΟΤΕΙΝΕ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ



Κι ο Ελληνας  απαντησε....

Εκτός από το "μας εκβιάζουν οι δανειστές" και το "οι άλλοι ήταν χειρότεροι" άλλες θέσεις υπάρχουν;


ΟΤΑΝ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!


Έτσι ονομάζουμε τώρα την προδοσία?


κανε λοβοτομή


Απαντήστε...


Αφού είναι δική μας υπόθεση, μας ρωτήσατε ποτέ για κάτι, ή δεν το πρόσεξα?? Στη θεωρία..... με τα λόγια σου χαρίζω τον Μυστρά. Πήγαινε πάρτον και εάν σου πουν τίποτα, πες τους ότι σου τον έδωσα εγώ... Συν βεβαίως το ότι δεν καταδεχόσαστε να απαντάτε σε ΚΑΜΜΙΑ απορία ή σχόλιο αναγνωστών... Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, ειναι δική μας υπόθεση. Πάρτο φάτο δηλαδή... Κύριοι ( και κυρίες ) του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοια "καλούδια", τα χορτάσαμε για πολλές 10ετίες. Από εσας, προσδοκώ (και υποθέτω προσδοκούμε), ΆΛΛΗ έκφραση, ΆΛΛΗ αλήθεια και κυρίως άλλη σαφήνεια και συνέπεια. Ευχαριστω.


Πρωθυπουργε ολων των Ελληνων,για μενα εσυ και η ομαδα σου, μας γνωρισατε το καλυτερο και οι προσδοκιες μας αναπτυσονται μερα με την ημερα.Θαθελα συντροφοι στον καθημερινο αγωνα που ο καθενας μας δινει την ψυχη του, να προσεχθει και ο ιδιωτικος τομεας. Οι νεοι μας καθε μερα κανουν μαυρη εργασια ειναι απληρωτοι μηνες και σφαγιαζονται.Γνωριζω τα πραγματα εκ των < εσω> . Η 27 χρονη κορη μου με πτυχιο και μεταπτυχιακο,κομπιουτερ και ξενες γλωσσες εχει αλλαξει 6 δουλειες.Απληρωτη σχεδον παντα. Θα,θα,θα εκ μερους των εργοδοτων.Εφτασε μεχρι την επιθεωρηση εργασιας ?????? Βοηθεια σχεδον ανυπαρκτη.Ολοι οι δρομοι οδηγουν στα δικαστηρια. Ο απληρωτος μπορει???? Φλεγον θεμα για τους νεους μας.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.......περιμενω μια απαντηση...........


ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.



η ελπιδα ερχεται με το βροντερο οχι ..η ελπιδα ερχεται με την καταργηση του εκας. η ελπιδα ερχεται με την καταργηση του ενφια πρωτη φορα αριστερα με τα ακρα της δεξιας


Εγώ πάντως εγκατέστησα πολυθρόνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας μας. Από εκεί μπορώ να παρακολουθώ τέλεια και απολαυστικά την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


https://www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου