Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑ KAI TA KΑΡΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ









Πλαβούκου Πολυξένη


Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. Αρχαίο ρητό, Πίνδαρος (Είναι αδύνατο να ξεφύγει κανείς από τη μοίρα του) - Την ειμαρμένην ουδ’ αν είς εκφύγοι Πλάτων, (Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του)




Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 2 Αυγούστου 2016 στην 10.57 πρώτα μοίρα στον πέμπτο οίκο με ακριβείας 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στον 11ο οίκο δεν φτάνει που προσδιορίζει καρμικές καταστάσεις που επηρέασαν και επηρεάζουν ότι μέσα από το ψέμα υπήρξαν και υπάρχουν συνεργασίες, που προξένησαν και προξενούν οικονομικά προβλήματα και τώρα έρχονται στην επιφάνεια.






 Συγχρόνως κάνει συνοδική πορεία με τον Νότιο Δεσμό δηλ το παρελθόν έφερε αναπάντεχες ουτοπικές φιλίες για το κράτος και τον ίδιο τον λαό. 

Δίνει ακόμα μια έντονη αντιπαράθεση με τον ωροσκόπο και τις αντιξοότητες που υπάρχουν και έχουν επιφέρει οι φανεροί (φίλοι). Τα Μ.Μ.Ε έρχονται σε κόντρα με την πολιτική εξουσία δημιουργώντας της σοβαρά προβλήματα.

 Ωροσκόπος βρίσκεται στην 26.47 πρώτα της μοίρας στον Κριό, κάνει συνοδική πορεία με τον Ουρανό δηλ. έντονες εκρήξεις και επαναστατική κατάσταση φέρνει σε αμηχανία την πολιτική εξουσία, η οποία έρχεται σε ρήξη. 

Η δυναμική τού Ωροσκόπου είναι τεράστια, δείχνει ότι ολόκληρο το έθνος έρχεται αντιμέτωπο με την εξουσία. Τα μεσοδιαστήματα που επηρεάζουν τον έβδομο και τον πρώτο οίκο είναι αρκετά διότι περιβάλλει τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού. 

Το δε μεσοδιαστήματα Πλούτωνα/ Δία, Βόρ, Δεσμού δείχνουν πόσο έντεχνα χρησιμοποιείται το ψέμα ώστε να κυριαρχήσει με κάθε τρόπο αδιαφορώντας το τι μπορεί να προκαλέσει, από τον υπέρ μέτρον εγωισμό και την μεγαλομανία του.


 Ο Ωροσκόπος επηρεάζει όλη την Νέα Σελήνη και μας παραπέμπει συγχρόνως στην έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Λέοντα / Υδροχόου. 

Η νέα σελήνη αυτή είναι ακόμα επηρεασμένη από την έκλειψη Ηλίου που είχε γίνει την 1η Αυγούστου 2008 η οποία ήτανε ορατή στην Ελλάδα και έφερε τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή.

 Το σκηνικό αλλάζει με έντονες παρεμβάσεις και συγκρούσεις. Τοπαρών γίνεται παρελθόν και το παρελθόν μέλλον με κινήσεις παρορμητικές – σταθερές και αντιδραστικές.

 Πετάμε όλα τα άχρηστα και κρατάμε όλα τα γόνιμα και προσοδοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου