Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση υποδέχεται τα στελέχη των αγορών που φθάνουν για το Μεγάλο Πλιάτσικο Ποια είναι η Dagmar Valcárcel_ΤΧΣ





Συσσωμη η ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς υποδέχεται στο (υπό γερμανική διοίκηση) Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τα στελέχη των Αγορών που θα αναλάβουν την τελευταία πράξη του ελληνικού Δράματος, εκείνη του Μεγάλου Πλιάτσικου.



Εδώ όπου καταλήξαμε μετά από 6 χρόνια μνημόνιο στην διάρκεια των οποίων δεν πειράχθηκε ούτε τρίχα από την κεφαλήν του χυδαίου, εγχώριου πελατειακού κράτους.



Το πελατειακό κράτος του Βερολίνου και των Βρυξελλών επέτρεψε στο εγχώριο χυδαίο πελατειακό κράτος να συνεχίσει ακάθεκτο την γιγάντωση του εγχώριου νοσηρού Δημοσίου το οποίο υπερασπίθσηκαν σθεναρά όλες οι εγχώριες κυβερνήσεις με τον Τσίπρα να δίνει τα ρέστα του υπέρ του. Σε ένα κράτος στο οποίο αρνούνται να αξιολογηθούν (ακόμη και να απογραφούν) οι δημόσιοι υπάλληλοι, σε ένα κράτος που δεν βρίσκεις ανοιχτό φαρμακείο τα σαββατοκύριακα, σε ένα κράτος με τόσο



Τον διορισμό της Δρ. Dagmar Valcárcel σε θέση Μη Εκτελεστικού Μέλους του Γενικού Συμβουλίου του, ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).



Ο διορισμός σημειώνεται με πρόταση της Επιτροπής Επιλογής και απόφαση του Υπουργού Οικονομικών,όπως ανακοινώθηκε.



Ειδικότερα, ο διορισμός της λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τη διαδικασία του νόμου 3864/10 όπως ισχύει και η θητεία της ορίζεται από την 18η Ιουλίου 2016 έως την 30η Ιουνίου 2017. Η σχετική απόφαση του Υπουργού Οικονομικών δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) με αριθμό φύλλου 384 (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) στις 18 Ιουλίου 2016.



H Δρ. Dagmar Valcárcel είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος, Επικεφαλής του τομέα Στρατηγικής Εξυγίανσης των Ασφαλιστικών Εργασιών της Barclays Non-core, του τμήματος από-επενδύσεων της Barclays Bank PLC. Με έδρα την Ισπανία, ηγείται της από-επένδυσης του κλάδου ασφαλειών ζωής της Barclays που διαθέτει στη Δυτική Ευρώπη.



Πριν από την ανάληψη του σημερινού της ρόλου, η Δρ. Valcárcel κατείχε τη θέση του General Counsel Δυτικής Ευρώπης, αρμόδια για τη διαχείριση κινδύνων και τη νομική υποστήριξη στους τομείς της Λιανικής & Επιχειρηματικής Τραπεζικής, της Διαχείρισης Περιουσίας & Επενδύσεων, καθώς και των τομέων Εταιρικής & Επενδυτικής Τραπεζικής της Barclays στην Ηπειρωτική Ευρώπη.



Εντάχθηκε στην Barclays στην Ελβετία το 2010 προερχόμενη από την Terra Firma Capital Partners με έδρα την Αγγλία, όπου ήταν Διευθύντρια των «Νομικών, φορολογικών & Structuring» υπηρεσιών. Πριν από την Terra Firma, εργάστηκε στη Freshfields Bruckhaus Deringer στην Αγγλία και τη Γερμανία, στην Clyde & Co στην Αγγλία και στην General & Cologne Re στη Γερμανία.



Είναι Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Barclays «Vida y Pensiones Compañia de Seguros, S.A.U» με έδρα τη Μαδρίτη, Ισπανία και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της amedes Holding GmbH, με έδρα το Αμβούργο, Γερμανία.



Η Δρ. Valcárcel είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Νομικής από το Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universiät της Βόννης, Γερμανία με άδεια άσκησης δικηγορικού επαγγέλματος στην Αγγλία, την Ουαλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. Τέλος είναι Πρόσεδρο Μέλος (Fellow) του Studienstiftung des deutschen Volkes και μιλά γερμανικά, ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου