Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ Beach party στην Πάρο δίνουν Τσίπρας-Καμμένος με 54 άτομα συνοδεία Αντιδρούν οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι βρίσκονται ακροβολισμένοι στη Μύκονο


Beach party στην Πάρο, το νησί-σφηκοφωλιά πασόκων και νεοδημοκρατών μιζαδόρων διοργανώνει το Μέγαρο Μαξίμου αυτό το τριήμερο. Στο μεταξύ χιλιάδες εκατοντάδες χιλιάδες φρικιά ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν μία για να πάνε διακοπές. Προσεύχονται όμως-ψεκασμένα καθώς είναι-για την μακροημέρευση των ηγετών μας.
(Δείτε τι έγραφε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” πριν 3 μέρες)


Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος με 54 άτομα συνοδεία θα εγκανιάσουν την Παρασκευή έναν διάδρομο που κόστισε 45.000.000 ευρώ για ένα αεροδρόμιο για το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί εάν θα φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ.


Η αλανιάρα κυβέρνηση πέρασε τροπολογία με την οποία καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και τους Υπουργούς Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμύνης.


Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική τροπολογία, οι συνοδοί των παραπάνω αξιωματούχων θα δικαιούνται να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, ίδιας κατηγορίας με το πρόσωπο που συνοδεύουν.


Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέδεσαν το κατεπείγον της διαδικασίας με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στην Πάρο την προσεχή Παρασκευή, σημειώνοντας ότι στην κυβερνητική αποστολή θα συμμετάσχουν 54 άτομα.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κυβερνητική αποστολή της Παρασκευής για τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου, θα γίνει αυθημερόν.
Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι και οι 54 κυβερνητικοί κηφήνες θα επιστρέψουν από την Πάρο το βράδι της Παρασκευής ενώ θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο τριήμερο; Παπαράτσηδες και ρεπόρτερς από όλα τα ΜΜΕ θα βρίσκονται στο νησί για να καταγράψουν τις κινήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου που έρχεται να ξεφαντώσει στο νησί.

Βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι έχουν ακροβολισθεί στις παραλίες της Μυκόνο καταγγέλουν το πολυέξοδο πρωθυπουργικό ταξίδι στην Πάρο!

Στο μεταξύ πάνω από 5.000 ελεύθεροι επαγγαλματίες εγκαταλείπουν καθημερινά την χώρα. Ακόμη και υπερήλικες φεύγουν μακριά από την κόλαση του Κατρούγκαλου…
http://kourdistoportocali.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου