Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 68χρονος νησιώτης που κρεμούσε χταπόδια στα σύρματα των τρόλεϊ στην ΠανεπιστημίουΣτη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 68χρονος νησιώτης Μενέλαος Λ., ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ καθώς κρεμούσε χταπόδια στα ηλεκτροφόρα σύρματα των τρόλεϊ στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας.Ο 68χρονος, ψαράς στο επάγγελμα, βρισκόταν στην Αθήνα για λίγες ημέρες προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και στη συνέχεια θα επέστρεφε στην Ανάφη, όπου διαμένει. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στην κατοχή του καμιά δεκαριά ολόφρεσκα χταπόδια, ζωντανά ακόμα, τα οποία ο 68χρονος χτύπησε και έτριψε στα μάρμαρα έξω από το Πανεπιστήμιο και εν συνεχεία επιχείρησε να κρεμάσει από τα γυμνά καλώδια των τρόλεϊ για να «λιαστούν».


Η πράξη του κ. Μενέλαου δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος στην οδό Πανεπιστημίου και συγκέντρωσε τα βλέμματα πλήθους περαστικών, ενώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση μελών φιλοζωικών οργανώσεων που έσπευσαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν, καταγγέλοντας ότι τα χταπόδια έπεσαν θύματα βάναυσης κακοποίησης.


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 68χρονος νησιώτης Μενέλαος Λ., ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ καθώς κρεμούσε χταπόδια στα ηλεκτροφόρα σύρματα των τρόλεϊ στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας.


Ο 68χρονος, ψαράς στο επάγγελμα, βρισκόταν στην Αθήνα για λίγες ημέρες προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και στη συνέχεια θα επέστρεφε στην Ανάφη, όπου διαμένει. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στην κατοχή του καμιά δεκαριά ολόφρεσκα χταπόδια, ζωντανά ακόμα, τα οποία ο 68χρονος χτύπησε και έτριψε στα μάρμαρα έξω από το Πανεπιστήμιο και εν συνεχεία επιχείρησε να κρεμάσει από τα γυμνά καλώδια των τρόλεϊ για να «λιαστούν».


Η π
ράξη του κ. Μενέλαου δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος στην οδό Πανεπιστημίου και συγκέντρωσε τα βλέμματα πλήθους περαστικών, ενώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση μελών φιλοζωικών οργανώσεων που έσπευσαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν, καταγγέλοντας ότι τα χταπόδια έπεσαν θύματα βάναυσης κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου