Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Σεξουαλικά όργια με ανήλικες στις συναντήσεις της Χιτλερικής Νεολαίας – Τι αποκαλύπτει νέα έκθεση στη Γερμανία (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


900 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 1936
Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει πως οι Ναζί κατάφεραν να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε εννέα εκατομμύρια παιδιά στη Γερμανία, ώστε να ακολουθούν πιστά τις εντολές του Αδόλφου Χίτλερ.
Από το 1936 η ένταξη στη Χιτλερική Νεολαία και την Ένωση Γερμανίδων Κορασίδων (BDM) ήταν υποχρεωτική για τα παιδιά ηλικίας 10-18 ετών με την υπόσχεση να οικοδομήσουν έναν καλό χαρακτήρα και συντροφικότητα.

Ωστόσο, μεικτές συγκεντρώσεις όπως εκείνη που φιλοξενούσε κάθε χρόνο η Νυρεμβέργη, οδήγησαν σε εκατοντάδες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες προκαλώντας τεράστιους πονοκεφάλους στην ελίτ του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.900 κορίτσια ηλικίας 15-18 ετών έμειναν έγκυες στη διάρκεια της συγκέντρωσης του 1936 στη Νυρεμβέρτη, με το ναζιστικό κόμμα να διατάζει τις ανύπαντρες να κάνουν εκτρώσεις. 

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία από εκείνη την περίοδο, πολλές από τις έφηβες που έμειναν έγκυες, πιστεύεται ότι ήταν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων. 

Μάλιστα ήταν τόσες οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, που πολλοί χλεύαζαν τη ναζιστική οργάνωση των κοριτσιών με το παρατσούκλι “Bund Deutsche Matratzen” - δηλαδή «Ένωση Γερμανικών Στρωμάτων».

Η έκθεση που φιλοξενείται στο μουσείο του 
Μπίλεφελντ της Γερμανίας περιλαμβάνει καταγεγραμμένες μαρτυρίες, βιβλία, αφίσες, ταινίες και προπαγανδιστικό υλικό που δείχνει πως δελέαζαν οι Ναζί τα παιδιά να ενταχθούν στη Χιτλερική Νεολαία τάζοντάς τους συμμετοχή σε εκδρομές και κατασκηνώσεις «μέσα σε πνεύμα συντροφικότητας». 

Αποκαλύπτει, όμως, ότι παρά τις προσπάθειες του ναζιστικού καθεστώτος, αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις διαφωνούντων, μικρές πράξεις ανταρσίας, που αποδείκνυαν ότι δεν συνεθλίβη πλήρως η προσωπικότητα και η ελεύθερη βούλησή τους.

Όταν έγινε υποχρεωτική η ένταξη στη Χιτλερική Νεολαία και την Ένωση Γερμανίδων Κορασίδων όσοι αρνιόντουσαν να υπακούσουν, βίωναν τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενίοτε δε βρίσκονταν αντιμέτωποι με την απειλή εγκλεισμού τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Οι γνωστότεροι αντιφρονούντες της Χιτλερικής Νεολαίας ήταν οι Πειρατές Έντελβαϊς από εργατικές συνοικίες μεγαλουπόλεων όπως η Κολωνία, οι οποίοι χλεύαζαν τις στολές που φορούσαν τα μέλη της Hitler Jugend, άφηναν μακριά μαλλιά και αρέσκονταν να διακωμωδούν τα εμβατήρια της οργάνωσης.


Οι Πειρατές προχώρησαν μάλιστα και σε πράξεις σαμποτάζ κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τον Οκτώβριο του 1944 ο αρχηγός των SS, Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον δημόσιο απαγχονισμό επτά εξ’ αυτών στην Κολωνία.Πρακτικά, όλες οι ομάδες των νέων εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του Χίτλερ. Οι έφηβοι που βρίσκονταν στις ομάδες του Χίτλερ, βρίσκονταν στο σκοτάδι, καθώς χειραγωγούνταν πλήρως από το Ναζιστικό Κόμμα.


Πειρατές Edelweiss
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου