Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η ψυχή & η καρδιά μας είναι μαζί με τους 2 Έλληνες στρατιώτες & τους περιμένουμε πίσω στην πατρίδα! - ** Μπράβο σας παιδιά, παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Έλληνες επιχειρηματίας του κλάδου **





Μέχρι η Τουρκική πλευρά να αποφασίσει να συνεργαστεί ακέραια & όπως αρμόζει νομικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, το Makarios Travel σταματάει να διοργανώνει ταξίδια προς Κωνσταντινούπολη.


Το πρακτορείο ταξιδίων Makarios Travel ανακοίνωσε στους πελάτες του οτι σταματά κάθε τύπου εκδρομής, οδική, αεροπορική, ημερήσια, πολυήμερη στη Κωνσταντινούπολη έως ότου δοθεί ειρηνική λύση με τον επαναπατρισμό των δύο νέων Ελλήνων στρατιωτών .




Σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση των ιδιοκτητών του ταξιδιωτικού γραφείου!

Η εταιρεία μας, μετα από χρόνια συνεργασίας με τουριστικά γραφεία και οργανισμούς της γειτονας χώρας και βλέποντας την δύσκολη, επικίνδυνη, αλλά και προκλητικη στάση της Τουρκίας απέναντι στους 2 νέους Έλληνες στρατιωτικούς ,σταματαει καθε τυπου εκδρομης, οδικη, αεροπορικη, ημερησια ,πολυημερη εως ότου δωθει ειρηνική λύση με τον επαναπατρισμο των παιδιών.

Σε ότι αφορά τον διαγωνισμό που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το HUGcafe θα συνεχίσει κανονικά και θα λήξη στης 15/03 όπου και θα προκύψει ο/η τυχερός απλά αναγκαστικά πλέον θα αλλάξουμε τον προορισμό του δωρου μας κατόπιν συμφωνίας με τους νικητες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την πολύ μεγάλη συμμετοχή στον όμορφο αυτό διαγωνισμό.
Κανένα οικονομικό όφελος καμία επένδυση δεν μπορεί να μπει πάνω από θέματα που αφορούν την πατρίδα μας και τις ζωές δικών μας Ελλήνων στρατιωτών .




Το πρακτορείο ταξιδίων Makarios Travel ιδρύθηκε το 1981 από τον Μακάριο Εφραιμίδη με στόχο την προσφορά των καλύτερων ταξιδιωτικών υπηρεσίων

FB https://www.facebook.com/Makarios


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου