Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! O mister της Κυβέρνησης και η «αγαπημένη του» ΑΝΗΨΙΑ! Επικεφαλής σε …’hot spot’, ΜΑΖΙ με την ….»κολλητή της»!!!!



O mister MOYZAΛΑΣ και η «αγαπημένη του» ΑΝΗΨΙΑ! Επικεφαλής στο …’hot spot’ Eλληνικού, ΜΑΖΙ με την ….»κολλητή της»!!!!


…ΝΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ».ΕΝΑ «μοντέρνο» …ΠΑΣΟΚ, πιό «μπασμένο» στα κόλπα…


ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΑΝΗΨIΑ ΤΟΥ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Η ΚΑΤ. ΜΑΜΩΛΗ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»… ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ… Ο κ. ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΕΛ ΡΑΣΟΥΛ!
(ΦΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜ.’ΕΘΝΟΣ’)





Μετά το δημοσίευμα της Κυριακής 12ης Φεβρουαρίου 2017, στο εφημ. «Πρώτο Θέμα», για τις δύο νεαρές κυρίες, που ΛΥΝΟΥΝ και ΔΕΝΟΥΝ στο άτυπο αλλά ΧΑΟΤΙΚΟ ‘hot-spot’ στο Ελληνικό, επιβεβαιώθηκε ότι η μία από αυτές, η 34χρονη Κατερίνα Μαμώλη είναι ανηψιά του πάμπλουτου υπουργού Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα!


ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η κ.ΧΡ.ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, «ΦΙΛΗ» ΤΗΣ κ.ΜΑΜΩΛΗ… ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ κ.ΜΟΥΖΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ Η ΕΦΗΜ.’ΕΘΝΟΣ’ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ.


Ο οποίος Μουζάλας και την ΔΙΟΡΙΣΕ, πρίν λίγες εβδομάδες διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου(!) προκειμένου να την ανταμείψει για όσα πρόσφερε στους 1.500  (Αφγανούς στην πλειοψηφία τους) που έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ εδώ και 20 μήνες τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, μετατρέποντας το πανάκριβο αυτό «φιλέτο» της Αττικής, σε μία νέα – υγειονομική βόμβα και όχι μόνο – Ειδομένη!



Η ανηψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη, είναι ψυχολόγος, υπήρξε δημοτική σύμβουλος Νέας Σμύρνης και το 2015 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα του Στέφανου Τζουμάκα.




(Όσοι είναι νέοι στην ηλικία και δεν τους λέει κάτι το όνομα αυτό, να διευκρινίσουμε πώς πρόκειται για έναν παλαιό ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ «στέλεχος» και «καλομαθημένο» του βαθέος ΠΑΣΟΚ, που είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ανοίξει τα «δικά του φτερά»…)

Ο  Μουζάλας, πρίν την διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό και κατόπιν την αποσπάσει στο ιδιαίτερο γραφείο του, την είχε στείλει στον Έβρο για να «ψυχολογήσει» τους πρόσφυγες!




Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε. Μάλιστα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, το υπουργείο Μεταναστεύσεως του Μουζάλα, έβγαλε σχετική ανακοίνωση, κατηγορώντας το «Πρώτο Θέμα», ότι επιδίδεται σε «δολοφονίες χαρακτήρων», επιβεβαιώνοντας ότι η Μαμώλη είναι η αγαπημένη ανηψιά του Γιαννη Μουζάλα!

Η ανηψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη με τη σειρά της, έχει διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό την 26χρονη «κολλητή» της Χριστίνα Χρηστίδου, που (σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος») κάνει ό,τι γουστάρει, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια ακόμη και τον ίδιο τον  Μουζάλα!




Απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και με προϋπηρεσία στις ’ΜΚΟ’ που χρυσοπληρώνονται για να περιθάλπουν πρόσφυγες, η μικροκαμωμένη Χριστίνα Χρηστίδου, ξεκίνησε ως απλή εθελόντρια στο Ελληνικό και μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να έχει το γενικό πρόσταγμα: Μέσω Δανέζικης ‘ΜΚΟ’  προσφέρει διπλό ‘κέτερινγκ’ στους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτοί να πετάνε τόννους φαγητού καθημερινά, ενώ χιλιάδες Έλληνες από τους γειτονικούς Δήμους κυριολεκτικά πεινάνε και τρώνε από τα σκουπίδια!




ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ» ΚΑΙ «ΕΠΙΜΟΝΟΙ» ‘ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ’, ΤΩΝ ΒΡΑΔΥΝΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕ-ΤΑ-ΜΕ-ΝΑ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ‘ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ’, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ «ΨΑΧΝΟΥΝ» ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ; 



Πρέπει να συμπληρώσουμε, ότι τα όργια  που γίνονται καθημερινά στο άτυπο ‘hot-spot’ του Ελληνικού, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Κρατικής Ασφάλειας, της ΕΥΠ αλλά και της ίδιας της ‘CIA’…




Μάλιστα, η κινητοποίηση των Ελληνικών Αρχών προήλθε από ασφυκτική πίεση των Αμερικανών, που θεωρούν την «Ειδομένη της Αθήνας», ως ιδανικό τόπο για την στρατολόγηση φανατικών Ισλαμιστών από τους Τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου