Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ Γιατρός έπεσε στο κενό μέσα στο νοσοκομείο «Ελπίς» -Εσπασε η κουπαστή στη σκάλαΜε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» ειδικευόμενος γιατρός του «ΕΛΠΙΣ», ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν υποχώρησε κουπαστή σκάλας με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος.

Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας–Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με αφορμή το γεγονός, καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες στα νοσοκομεία από τις περικοπές σε κονδύλια.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση», αναφέρει σε ανακοίνωση και τονίζει:

«Σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και “εξοικονομώντας” αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου