Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Ινστιτούτο των ΗΠΑ: Στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα για να περάσουν τα μέτρα λιτότητας
Νέα ύποπτα σενάρια προβλέπουν ακόμη και κήρυξη έκτακτης ανάγκης…
Μετά τις χθεσινές «ανοησίες» όπως χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τη φημολογία περί εκλογικού διαγγέλματος, έρχεται μια έκθεση που δημοσίευσε χθες Ινστιτούτο των ΗΠΑ που προβλέπει ακόμη και κήρυξη έκτακτης ανάγκης ώστε να περάσουν τα μέτρα λιτότητας!Το Gatestone Institute, των Αμερικανών υπερσυντηρητικών στη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε χθες μια έκθεση με τίτλο «Ελλάδα: Μια δημοκρατία σε κρίση».

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτήν, αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση στην Ελλάδα, με τη φτώχεια, την εγκληματικότητα, τη διαφθορά, την παράνομη μετανάστευση και την απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος, φτάνει στο άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος, «το οποίο καθορίζει πότε η κυβέρνηση μπορεί να αναστείλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών».

Εν όψει όμως της επιβολής νέων φόρων, νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και με την Τουρκία να στέλνει περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα, «η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς στρατιωτικό νόμο», ώστε να μπορούν να επιβληθούν αυτές οι πολιτικές στον πληθυσμό της, αναφέρεται στην έκθεση.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάλυση, ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Γερμανοί θα αναγκάσουν τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές. Αν συμβεί αυτό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κερδίσουν τις εκλογές. Για να αντιμετωπίσουν την οργή του ελληνικού λαού ( που θα πρέπει να πληρώσει ακόμη περισσότερους φόρους, όπως θέλουν οι Γερμανοί), η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου