Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ....!!!! «Κοίτα, ραπίζουν εκείνους που ξεκινούν πρώτοι στους αγώνες». «Ναι, αλλά και όσοι αργούν να ξεκινήσουν στεφάνι δεν παίρνουν».



Είναι γνωστό το συμβάν, λίγο πριν από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, ανάμεσα στον Θεμιστοκλή και στον τότε ναύαρχο του ελληνικού στόλου Σπαρτιάτη Ευρυβιάδη.

Ο Ευρυβιάδης, άτολμος όπως ήταν (μαλακός, στο πρωτότυπο), εισηγείται να φύγει ο στόλος από τα στενά και να ενωθεί με τον στρατό στον Ισθμό.
Ο Θεμιστοκλής διαφωνεί και ο Ευρυβιάδης του λέει: «Κοίτα, ραπίζουν εκείνους που ξεκινούν πρώτοι στους αγώνες».
Ο Θεμιστοκλής απάντησε: «Ναι, αλλά και όσοι αργούν να ξεκινήσουν στεφάνι δεν παίρνουν».
 Ο Ευρυβιάδης σήκωσε τότε τη μαγκούρα του να χτυπήσει τον Θεμιστοκλή. Εκείνος όμως ατάραχος του είπε: «Χτύπησέ με αλλά άκουσέ με». 
Ο Ευρυβιάδης εντυπωσιάστηκε και απέσυρε το επιχείρημα της μαγκούρας. Και όταν ένας άλλος παρατήρησε πως κάποιος που δεν έχει πια πόλη δική του (η Αθήνα είχε καταστραφεί από τον Ξέρξη) δεν μπορεί να προτρέπει τους άλλους να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους, ο Θεμιστοκλής του είπε:
 «Ω, μοχθηρέ! Εχουμε αφήσει την πόλη μας γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε δούλοι. Η πόλη μας τώρα είναι οι διακόσιες τριήρεις». Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε.




Η Ανθελληνική ,Προδοτική ,φασιστική Ανάλγητη και επικίνδυνη κυβέρνηση του Τσίπρα και της Συμμορίας του μετά το κίνημα κατά των Πλειστηριασμών αποφάσισε να γίνονται ηλεκτρονικοί οι πλειστηριασμοί, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των συμβολαιογράφων οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν στοχοποιηθεί και δέχονται επιθέσεις και απειλές, ενώ στη διαδικασία θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος και οι προσφορές από του πλειοδότες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά .


Μετά θα αναλαμβάνει η Αστυνομία η οποία θα ερχεται ξημερώματα θα αποκλείει την περιοχή γύρω από το σπίτι σε απόσταση δύο τετραγώνων. Αν οι ένοικοι δεν ανοίξουν την πόρτα τότε θα τη σπάνε»

Ο φακός αδιάψευστος μάρτυρας του δράματος των απλών ανθρώπων αλλά και του προσώπου της εξουσίας μέσω των οργάνων της. ( Ισπανία )

Ο αγώνας λοιπόν θα μεταφερθεί στο διαδίκτυο . Εκεί λοιπόν θα αναλάβουμε εμείς οι Πειρατές , οι χάκερς και οι anonymous και θα τους διαλύσουμε κάθε σελίδα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς .
Ahoy και θα ακολουθήσει παγκόσμιο κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο ....
Stay Tuned ....























Thanasis Gounaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου