Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

KΡΉΤΗ: KΑΤΈΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΜΈΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΎΣ




Αποφασισμένοι να αποτρέψουν το «ξεπούλημα» της περιουσίας των Ελλήνων, όπως λένε, στα ξένα συμφέροντα και τις τράπεζες εμφανίζονται οι ρεθυμνιώτες – μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.





Όπως αναφέρει το goodnet.gr, για μία ακόμα φορά, δεκάδες ρεθυμνιώτες συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου χθες το μεσημέρι, προκειμένου να αποτρέψουν τη διεξαγωγή δύο προγραμματισμένων πλειστηριασμών σε βάρος πολιτών.



«Εμείς επί 3,5 χρόνια αντιστεκόμαστε κάθε Τετάρτη και αποτρέπουμε τους πλειστηριασμούς στα ακίνητα των συμπατριωτών μας και την επέλαση των τραπεζών. Και θα αντιστεκόμαστε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει περίπτωση ρεθυμνιώτικη και κρητική γη να περάσει στα χέρια τους, να το καταλάβουν. Είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους. Αν θέλουν αίμα, θα το έχουν. Εμείς θέλουμε να μας ρυθμίσουν, να δουλέψουμε και να πληρώσουμε. Δεν είμαστε απατεώνες, αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας, για το σπίτι του κάθε ρεθυμνιώτη και του κάθε Έλληνα. Πρέπει όλοι να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα, γιατί αν νομίζουν αυτοί που δε χρωστάνε ότι δεν θα έρθει η σειρά τους, να ξέρουν ότι θα έρθει πολύ γρήγορα. Η πατρίδα μας έχει παραδοθεί από το πολιτικό σύστημα εξ ολοκλήρου στους ξένους και πρέπει να την προστατεύσουμε. Εμείς θα αγωνιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας», είπε ο κ. Ζαχαρίας Κλάδος, μέλος του ΣΑΟΡ και πρωτεργάτης της προσπάθειας για την προστασία της περιουσίας των οφειλετών.



Πριν τις 4 μ.μ. φρόντισαν να αποκλείσουν την είσοδο του κτηρίου, κάνοντας κατάληψη και δεν επέτρεψαν σε καμία από τις συμβολαιογράφους να μπει στο δικαστήριο για να γίνουν οι πλειστηριασμοί. Λόγω της κατάληψης του δημόσιου κτηρίου, η αστυνομία αναγκάστηκε να προσαγάγει τον πρόεδρο του ΣΑΟΡ, Σήφη Σουχλάκη, ενώ μετά από μία ώρα, και αφού ολοκληρώθηκε ο χρόνος κατά τον οποίο πρέπει να γίνουν οι πλειστηριασμοί, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν. Δήλωσαν, πάντως, ότι θα είναι παρόντες στον αγώνα κάθε φορά που νέος πλειστηριασμός θα ορίζεται σε βάρος κάποιου οφειλέτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου