Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Κώστας Χρυσόγονος: Φορολογούμε ό,τι υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

“Φορολογούμε ό,τι υπάρχει” αυτή ήταν η απίστευτη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή “24 Ώρες Ευρώπη” που παρουσιάζει η Ιωάννα Δεμεντή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Ένας απίστευτος ακατάληπτος λόγος από έναν καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου που πήρε πτυχίο με 9,90. Αποκορύφωμα... εξηγεί γιατί πρέπει να πληρώσει περισσότερα αυτός που έχει παιδιά, από τον άτεκνο !!!
       
                   

Πραγματικά ένας ευρωβουλευτής Χρυσόγονος, που καταρρέει ως επιστήμονας για να πει τόσες αρλούμπες, κάνοντας τους καθηγητές του και τους μαθητές του να ντρέπονται που τον γνώρισαν.Είναι οφθαλμοφανές ότι ο κος Χρυσόγονος, χωρίς επιχειρήματα σε απλές και όχι δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις, απαντά με βλακείες."Να σηκώσουν το βάρος οι άτεκνοι. Όσοι εχουν 2-3 παιδιά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων έστω το ένα ή τα 2 απ αυτά θα βρούνε δουλειά οπότε ... θα πληρώνουν αυτά εισφορές.... άρα..."
Δείτε τον εκπρόσωπό μας στο Ευρωκοινοβούλιο...αλλά και διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αννοβέρου της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου